За дома

Какъв цвят свещи да изберем за дома си

Всеки цвят си има енергия

23.03.2022г. / 06 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма дом, в който да няма поне една свещ като част от декорацията. Палим свещи през всеки сезон, когато искаме да подобрим атмосферата, имаме специален повод. Важно е обаче да знаем какви цветове свещи да закупим и кога да ги палим. Цветовете имат мощна вибрация, затова вижте повече в следващите редове, както и в кой ден от седмицата какъв цвят свещи да си палите.

Оранжева свещ

Оранжевият цвят символизира творенето, така че свещите в оранжеви багри са чудесни за стимулиране на креативността, повдигане на настроението, както и за освобождаване на гнева и разочарованието. Оранжевото също така стимулира емоционалните връзки, приятелството.

Как да подобрим енергията на дома чрез избора на декорация

Червена свещ

Червените свещи символизират предимно любов, страст и енергия. Също така се смята, че стимулират материализирането на идеите, успеха. Все пак внимавайте с този цвят, тъй като ако е в повече може да повиши напрежението, агресията.

Златна

Златните свещи имат висока вибрация. Златният цвят символизира богатство и късмет. Ако търсите успех, щастие, защита и богатство, може да добавите към колекцията си от свещи и златни.

Каква енергия има домът със западно изложение според фъншуй?

Кафяви и медни нюанси

Кафявите свещи символизират баланс, повторно свързване или преоткриване на изгубени приятелства и семейни връзки, премахване на хаоса. Кафявото е цвят на баланса, защита на дома. Медните нюанси пък носят просперитет в работата.

Светлосиня

Светлосиньото като цвят има две честоти – приемане и истина. Независимо дали имате проблеми с приемането на ситуация или искате да се докоснете до истината, светлосиня свещ е добър вариант.

Пало санто – премахва негативната енергия и намалява стреса

Жълта свещ

Стимулиращото жълто е отлично за повишаване на фокуса и разрушаването на бариери, които ни пречат да мислим както трябва. Жълтото е цветът на слънцето, където всички форми на енергия са свързани.

Коментирай