За дома

6 брилянтни начина да скриете неприятните техники у дома си

02.11.2022г. / 13 00ч.
Аз жената
Снимка: Kimbino

Снимка: Kimbino

В днешно време вие можете да намерите джаджи в почти всяка стая на вашия дом. Изглежда не можем да живеем без тях, което прави проектирането на мечтания интериор много по-трудно. От разхвърляни телевизионни кабели до грозни интернет рутери, кой е най-добрият начин да прикриете техниката си?

Ето нашите най-добри съвети и трикове за умело скриване на технологията на видно място. Създаването на шикозен интериор е само на няколко стъпки.

1. Добре изглеждащи уреди от технополис черен петък 2022:

Едно е ясно, вие няма да имате нужда да скривате уреди които изглеждат добре. Именно тази е причината да посетите брошурата и да разгледате какви ще са офертите по време на технополис черен петък 2022. Сред най-търсените от миналата година декоративни уреди беше Samsung „The frame“ smart TV – който въпреки че е телевизор – с фината си фигура и рамка изглежда като картина, на която постоянно може да сменяте изкуството според вашето настроение.

Вижте обаче какви са вариантите ако към момента нямате желание да си реновирате уредите:

2. Маскирайте Wi-Fi рутер като книга

Wi-FI рутерът несъмнено е най-грозната и досадна част от техниката, с която трябва да се занимавате у дома. Тъй като те рядко се нуждаят от достъп, обичайно е да стоят и да трупат прах, след като са били натикани в ъгъла. За да го скриете веднъж завинаги, опитайте се да го маскирате като книга на рафт.

3. Използвайте малка завеса, за да покриете стенните кабели

Умело поставената завеса е чудесно решение за скриване на неприятни уреди от погледа. Тази идея най-често се прилага в декора на вила, но обикновено се използва в пералното помещение или кухнята, за да скрие почистващи продукти или чинии. Въпреки това работи също толкова добре в офис среда, особено когато е поставена под бюрото, където се натрупват кабели от компютри, монитори, телефони и лампи.

4. Може да скриете телевизионните кабели с канали

Телевизионните кабели са на едно от най-забележимите места, които могат да се възползват от незабележимо прикриване. Те обикновено стоят в центъра на хола и се превръщат във фокус за вас и потенциалните гости. За щастие можете лесно да скриете телевизионните кабели със специални канали и не се нуждаете от професионалист, за да ги инсталирате.

5. Създайте чекмедже за зареждане на устройства


Чудесен начин за управление на малки устройства е да отделите едно чекмедже като общо. С няколко промени можете да превърнете чекмеджето в станция за зареждане на неща като телефони, слушалки и таблети. Това предпазва електрониката от злополуки и освобождава място. Освен това предотвратява неизбежното разочарование, което идва от опитите да разберете къде последно сте поставили своя кабел за зареждане.

6. Скрийте дистанционните за телевизора под масичката с магнити

Един от начините да подредите бъркотията в хола е да използвате магнити, за да скриете дистанционните. Освен многото дистанционни, свързани с телевизора, които може да имате, вече имаме такива за климатика, тонколоните, светлини и др. За да ги скриете от поглед, прикрепете магнит към гърба на дистанционното и магнитна лента към долната страна на масичка за кафе. Или всяко друго място, което е леснодостъпно, но извън пътя. Когато дистанционните не са необходими, просто ги поставете на новото им скришно и удобно място.

Да живееш с технологии, скрити на видно мястоСега, когато знаете как умело да скриете технологията си в дома си, грозните кабели и рутери никога повече няма да бъдат проблем. Независимо дали търсите минималистичен скандинавски външен вид или естетика на селски дом, няколко трика могат да ви помогнат да включите технологията във визията на вашия домашен интериор.

Снимка: Kimbino