За дома

Три типа кресла, които си струва да видите

19.10.2022г. / 13 09ч.
Мария Дуковска
Три типа кресла, които си струва да видите

Есента настъпи и неусетно започваме да прекарваме все повече време у дома. За много хора този преход носи със себе си лека носталгия и меланхолично настроение. От друга страна това е чудесен момент да обърнем повече внимание на декора и обстановката вкъщи, създавайки около себе си изпълнено с уют пространство, в което да се наслаждаваме на спокойни следобеди с чаша чай и любима книга в ръка. А какво по-подходящо място за тези моменти от един стилен и комфортен фотьойл! В тази статия ще ви покажем 3 кресла от мебели Carmen, които ще се превърнат в любимото ви място за почивка и релакс.

Ако интериорът в дома ви е по-артистичен и предпочитате нестандартните решения, можете смело да заложите на кресло ARNE. Интересната му визия носи много настроение, а комфортът му е наистина несравним. Широката и мека седалка се допълва идеално от извитата облегалка и двете декоративни възглавници за максимално удобство. Основно предимство на модела е въртенето на 360°, което го прави още по-функционален и практичен.

Почитателите на изящните форми могат да обогатят визията на всекидневната си с кресло HILDA. Високите златисти крака и плавни линии придават изисканост и изтънчен стил. Този тип фотьойли са особено подходящи за по-малките помещения, ако искате да внушите усещане за повече въздух и пространство.

Ако горните два модела не съвпадат с интериора на дома ви, вероятно предпочитате по-универсалните и класически дизайни, какъвто е ELIN. В него до съвършенство се преплитат модерният стил и ретро излъчването. Подобни кресла са идеално решение за почти всеки дом и дори офис. Комбинацията от стабилни дървени крака, мека дамаска, силиконова вата за пълнеж и покет пружини, обещават максимално удобство и пълноценна почивка в края на всеки динамичен ден.

Ако сте любопитни за още интересни модели, с които да подчертаете неподправената визия на дома си, можете да разгледате онлайн магазина на мебели Carmen или да посетите някой от техните шоуруми и офиси, адресите на които ще откриете ТУК.

Коментирай