И ето идва най-хубавия месец... и ето идва най-празничния месец... и ето идва най-прекрасния месец... Само суперлативи мога да изредя за декември и то по напълно обясними за мен причини.

И по този случай си мисля, че е напълно излишно да се пускат диети този месец, но вие разбира се не сте длъжни да се съгласявате. А както знаете лунната диета не е изобщо диета, а по-скоро здравословен стил на живот.

4 дни в месеца за прочистване на организма – не е много. През тези дни от часа, в който започва лунната фаза 24 ч. не се яде нищо, пият се само чайове, фрешове и много вода.

Лесно, евтино и напълно възможно.

Да видим датите за лунната диета през месец декември 2012: прочистване преди купоните на осми декември – чудесно. След това леко разтоварване между всевъзможните Коледни празненства с колеги, съученици, приятели, роднини.

На онези, които вярват в края на света им предстои една много сериозна дилема – дали да се прочистят и да се възнесат в прекрасна форма или да се натъпчат като за последно с всякакви вкусотии. Като измислите каква стратегия да възприемете ще ми е любопитно да споделите.

Още по темата

И ако случайно на 21.12 не дойде краят на света, да знаете, че следващият критичен ден бил 28-ми декември, в който ни дебнели всякакви космически неприятности. Затова най-добре си останете вкъщи и цял ден се отдайте на романтични филми, билкови чайове и за практиците – повече секс. Така ще сте в перфектна новогодишна форма.

А ето и кои са лунните фази за месец декември 2012:
6 декември 2012, 17:32 часа – последна четвърт
13 декември 2012, 10:42 часа – новолуние
20 декември 2012, 07:20 часа – първа четвърт
28 декември 2012, 12:22 часа – пълнолуние