Здраве и красота

Биогривна – медицинско бижу за лек и красота

Могат ли бижутата да лекуват?

07.11.2012г. / 14 17ч.
Аз жената
Снимка: Мега-Смарт

Снимка: Мега-Смарт

Най-разпространеното отношение на хората към бижутата е като към аксесоар, който допълнително ни украсява. Но има и случаи, в които изследователи и лекари впрягат усилията си и създават лечебни бижута, като биогривната Мега-Смарт. Елегантна и красива, в два цвята – бял и черен, тя чудесно се вписва в дамския и мъжкия стил, а семплата й визия е подходяща и за деца.

Биогривна Мега-Смарт съчетава 5 активни елемента: дълги инфрачервени лъчи, органичен германий, неодимов магнит, отрицателни йони и вулканична лава. Всички те оказват мощно влияние върху различни заболявания, като заедно с това се подобрява общият тонус и качеството на живот на болни и на здрави.

Модерното красиво бижу е сертифицирано и спасява от мигрена, високо кръвно налягане, безсъние, висок холестерол, ставни болки. Балансира общото състояние на организма.

Множество лабораторни тестове доказват положителното й въздействие върху организма и безопасността й както при деца, така и при възрастни.

Един от проведените тестове, свързан с измерването на телесната температура, показва, че носенето на гривната поддържа нормалната телесна температура, дори и по време на излагане на вредните излъчвания на мобилните телефони.

Промените в кръвните клетки често са резултат от излагането на вредното влияние на електроуредите, както и на вредните навици като пиене, пушене и т. н. Това може да доведе до увреждането на еритроцитите – червените кръвни клетки. Носенето на гривната води до правилното подреждане и структура на клетките, което ясно личи на снимката.

Динамичният начин на живот и вредните навици водят и до промени в мозъчните вълни. Отрицателните йони, с които е заредена гривната спомагат за повишаване на Алфа мозъчните вълни, което оказва положително влияние върху концентрацията и умствените процеси.

Как работи гривната:

Гривната отделя инфрачервени лъчи от дългите диапазони, които с проникването в кожата влизат в контакт с водните молекули. От възникващия резонанс се засилват микровибрациите, повишава се температурата на тъканите, разширяват се кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите. Натрупаните токсини се извеждат леко и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките. Организмът се справя по-добре с възпалителните процеси, засилва се имунитетът. Лъчите спомагат още за защита на ДНК от вреди и структурни изменения, имат антиракови свойства.

В същата посока действа и вграденият в гривната органичен германий. Способността му да намалява напрежението в кръвоносните съдове носи спасение от мигрена, подобрява съня, ефективен е при нервни смущения. Неодимовите магнити оказват положително влияние при прекарани инсулти, инфаркти, анемия и кръвозагуби. Имат изключителен болкоуспокояващ ефект при ставни заболявания.

Срещу безсъние, неврози, хипертонии, гастрити, колити и ревматизъм работят отрицателните йони, които влизат в кръвта чрез кожата. Те „настройват“ функцията на мозъка и нервите, подобряват притока на кръв към сърцето, разсейват умората. За нормализирането на енергийния баланс допринасят и 70-те естествени минерала, свързани на молекулярно ниво в използваната за гривната вулканична лава. Биогривната струва само 49 лв.

Официален вносител на гривната за България е фирма “ Мегасмарт България„ ЕООД. Фирмата е притежател на цялата документация и сертификати, които гарантират качеството, произхода и оригиналността на продукта.

Повече информация за уникалната биогривна: http://www.megasmart-bg.com/

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
CVETAN PETROV ( преди 10 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
kurco ( преди 11 години )
nese vrazvaite vsickoe izmama v bg. vsickoe bez kontrol kakto i cialata darjava
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Илияна Ненчева ( преди 11 години )
Дали най на края ще намеря лек за безсънието си?Дано! За това и я искам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
edmundo ( преди 11 години )
Слагаш я и ставаш супер герой :))))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време