Здраве и красота

Най-смешните диети

Всяка диета трябва да е комбинирана с порция смях

06.11.2012г. / 10 48ч.
Ивет Лолова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колкото повече хора минават на диета, толкова по-богато се хранят диетолозите. За да отслабнете със 100 г ви трябва 1 кг воля. За да имате тънка талия, пробвайте да спестите 3 неща: обяда, закуската и вечерята.

Подобни мисли трябва да ви водят, когато имате намерение да започнете диетичен режим, за да свалите някой и друг килограм. Важно е да не губим чувството си за хумор, защото знаем, че стресът е лоша компания, смехът е здраве, а най-щастливите хора умеят да се смеят на себе си.

Свързани статии

Ето няколко от много смешните диети:

Диета „Чили“

Купувате 1 пакетче сос чили или лют червен пипер. Подправяйте всяка ваша порция с малко люто. Пробвайте чилито даже върху торта „Гараш“. Не се знае колко време ще издържите по този начин, но в крайна сметка със сигурност ще предпочетете да ограничите храната си.

Диета с яйце
1. Сутрин вариш едно яйце.
2. На обяд го белиш.
3. Вечер го изхвърляш.

Бебешка диета

Диетата се състои в това да ядете само бебешки пюрета. Пригответе се за порции от 200 г три пъти на ден.

Диета с китайски пръчици

Тази диета е подходяща само за хора, които никога до този момент не са хващали в ръце китайски пръчици. Докато се научат как се яде с тях, ще отслабнат значително.

 

Сексуална диета

Сексуалната диета е любима на мъжете, т. е. те се радват, когато жените им са я избрали. Начинът на хранене е следният: изяждате си ястието и след това скачате в леглото, за да изгорите калориите със секс.

Градинарска диета

За известно време минавате само на моркови, картофи и цвекло. Тайната е, че няма да ги ядете нито варени, нито печени, а ще разкопаете градината и ще ги садите.

Диета след 18 ч.

Най-добрата диета е да не ядете нищо след 18 ч. А след 19 ч. вече може да похапнете каквото желаете.

Коментирай
Здраве и красота