Здраве и красота

Върнете блясъка на кожата и косата

Уникалната коса, кожа и нокти формула на Solgar връща времето назад!

16.11.2012г. / 10 00ч.
Аз жената
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

В забързаното ежедневие и хилядите ангажименти, дори и най-стриктните към  външния си вид имат нужда от малко помощ, за да заличат неумолимите следи на времето. Фините бръчици около очите и устата, уморената и бледа кожа, изтощената коса са само някои от най-видимите белези на стресовия начин на живот, който водим.

Solgar разбира, че красотата на жената идва отвътре. Затова създаде хранителната добавка, която ще върне блясъка на кожата и косата и ще ви накара да се усмихнете на образа в огледалото.

Уникалната кожа, нокти и коса формула на Solgar допълва здравословното и разнообразно хранене. Нейният състав съчетава колаген, еластин и кератин, скъпоценните градивни елементи на кожата, косата и ноктите.

Solgar Vitamin & Herb е основана през 1947 г. в Lower Manhattan, САЩ. В продължение на повече от 60 години визията и целите на компанията остават същите – да предлага на клиентите висококачествени хранителни добавки и добра информираност с цел постигането на отлично здраве.

Най-висококачествените съставки

Висококачествените хранителни добавки се състоят само от 100% натурални суровини с най-високо качество и това е основното конкурентно предимство и елемент на разграничение на пазара. Почти всички продукти на Solgar са без захар, сол, нишесте, мая, царевица, соя, пшеница, глутен и млечни продукти, не съдържат консерванти, изкуствени аромати или оцветители и са подходящи за вегетарианци и вегани.



Нашата визия

Да бъдем авангард в нашата област

Нашата визия е свързана с подобряване на човешкото здраве и благополучие, чрез непрекъснато налагане на авангардни, иновативни и надеждни решения, както в продукцията, така и в предоставянето на услуги, чрез постоянно информиране и научна подкрепа.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
дфб ( преди 11 години )
Ти ако чакаш на някакви си хапчета да ти върнат красотата....Яжте правилно и се грижете за себе си.... тези реклами са с цел.. не помагат тези неща...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Интересно ( преди 11 години )
Интересно звучи. И аз ползвам различни добавки за това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар