Здраве и красота

Дълги и къси прически от коафьора Пол Геринг

Минималистичните тенденции при косите пролет-лято 2013 се завръщат като контраст на доскорошното избухване на цветове

20.02.2013г. / 09 47ч.
Аз жената
Дълги и къси прически от коафьора Пол Геринг

С колекцията „Парти код – ден и нощ“ на Пол Геринг, германската козметична марка „Алцина“ представи тенденциите в косите за сезон пролет-лято 2013.

Пастелните нюанси и неонови цветове от модните подиуми през последните сезони отстъпват и се завръщат минималистичните тенденции като контраст и контрапункт на доскорошното избухване на цветове.

В следващия сезон успокояващото бяло и интензивността на черното ще предоставят блясък и спокойствие. Противоположностите се привличат и влизат в съюз, но не се сливат. Мистерията на черното, фантазиите, тъмните копнежи и страстта са с нас в нашите вечери. А белият цвят, изпълнен със светлина, ще играе водеща роля през лятото на 2013 г., за да внесе блясък в жарките дни. Пролетта и лятото са подчинени на позитивния подход и уникалното себеизразяване.

Свързани статии

Тенденциите в косите преоткриват пънка и рока от 80-те години на XX век, а всички останали стилове са комбинация от тези два. В съответствие с тях актуалните цветове на косата са ретро поглед „дежавю“ или небрежно „калифорнийско русо“, както и „бебешко русо“ като синоними на абсолютно естественото преливане на цветове и акценти. Брюнетките пък са новите русокоси!

Модерно е кестенявото
в естествени ярки тонове, благодарение на различните дълбочини на цвета. Относно прическите „подподстригването“ сега е на мода – но вече не е тенденция. Модерни са „многопластовите“ фризури.

 

При късата коса най-актуални са краищата в различни цветове, както и черното в метална версия с ярки акценти.

Коментирай