Здраве и красота

"Диагностицирайте" размера на бюста си правилно

95% от жените в света носят неподходящ размер сутиен

04.03.2013г. / 14 14ч.
Аз жената
"Диагностицирайте" размера на бюста си правилно

Според изследване на британския университет Портсмут, 95% от жените по света носят неподходящ размер сутиен. Това, от своя страна означава, че жените масово не знаят кой е точният за тях размер сутиен, не знаят как да избират подходящото за тях бельо и се примиряват с това, което има.

Неправилният размер сутиен обаче носи множество негативи за жените. Освен явния дискомфорт, неправилната линия на фигурата, може да доведе до изкривяване на гръбначния стълб и дори да предразположи дамите към развиване на опасни за здравето болести.

Квалифицираният екип от Bra консултантки на магазин Bra Clinic в Сердика център, София, кани всички дами да открият идеалния размер сутиен за бюста си, за да могат да се наслаждават на оптимален комфорт и да преоткрият своите извивки.

Безплатната bra fitting диагноза предлага персонализирана рецепта за избор на сутиен, изцяло съобразена с размера на бюста, обиколката на гръдния кош, формата и разположението на гърдите. Всички болки и неудобства, свързани с носенето на неподходящ сутиен, могат да изчезнат в рамките на една 15-минутна bra fitting метаморфоза.

Ползите от правилно подбран сутиен се изразяват в по-откроена талия, подобрена стойка, а в резултат на това и видимо отслабване с поне пет килограма и нужда от по-малък размер дрехи.

Консултацията започва с диагностициране на проблемите, свързани с настоящия сутиен на клиентката, продължава с установяването на точния размер на подгръдната обиколка и чашка, които да паснат перфектно на бюста и преминава към подбора на най-подходящите модели от колекциите, съобразени с предпочитанията на дамата. За финал, клиентката получава своята лична рецепта с точен размер и препоръчани модели сутиени, които да акцентират на нейните форми.

Клиентките на марката ще имат възможност да изберат подходящо бельо от голямото разнообразие на нови за българския пазар марки сутиени с чашки чак до K и от 60 см подгръдна обиколка – от ежедневно и оформящо бельо, през празнично и булчинско, до бански костюми, спортно бельо и бельо за кърмещи майки.

Коментирай