Здраве и красота

3 най-важни неща за женското щастие

Най-голямото щастие за жената

15.03.2013г. / 16 00ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените ценят приятелките си повече от всичко друго в живота си. Това сочи изследване, проведено в Австралия от NewsLifeMedia, включило 6253 жени. Данните са категорични, че дамите се опират на дружбата си с приятелки за всичко – от съвети и компания за забавления до подкрепа в трудни ситуации.

Свързани статии

Женското щастие произтича от любовта, сигурността, помощта, близостта с приятелите, семейството и партньора. Нещастието идва от парични грижи, политика, лични несполуки и неудачни приятелства.

В безумното стресиращо ежедневие близкото общуване с приятелка/приятелки дава на жената невероятното и незаменимо чувство на успокоение и слага ред в хаоса. Дружките си помагат взаимно да държат трудностите под контрол и да ги преодоляват.

На второто място по важност за женското щастие се нарежда храната. Тя им носи огромно удоволствие, независимо дали става дума за готвене или ядене.

Идеалното тегло си остава главният женски проблем. Третата голяма група дами признава, че е стресиращо да изграждат и поддържат красиво тялото си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
една ( преди 11 години )
Най- важното нещо за жената са нейните деца, но това го разбират само тези, които ги имат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Катя ( преди 11 години )
До редакцията: Чудя се дали не сте пропуснали нещо важно в текста - това, че изследването е правено само на бездетни жени, които са такива по собствено желание.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар