Здраве и красота

Красива жена всеки ден – как?

Красиви жени по различен начин

21.03.2013г. / 12 01ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Възможно ли е? Знаем, че красота е относително понятие – всеки я възприема различно. Тя е два вида – вътрешна и външна. Красивата жена е поддържана. Красотата минава през здравето. Можем всеки ден да сияем, да бъдем със стилна прическа, с перфектен маникюр и модерна рокля. Сигурно, но само ако сме принцеси, публични личности, които често са в светлината на прожекторите, ако имаме около нас всеки ден армия от фризьори, козметици, дерматолози, стилисти, дизайнери, психолози, които да ни служат всеотдайно. И ако имаме дебела банкова сметка.

Във всички останали случаи средностатистическата жена, без деца или с деца, с мъж или без сериозен приятел, прави всичко възможно да излиза от вратата с усмивка на устата и прилично облечена. Не можем всеки ден да изглеждаме като иконите от кориците на списанията, но можем да бъдем красиви по своему. Ето как:

Добро самочувствие. Ако държи главата си изправена, стъпва уверено и поддържа интелигентността и приятния си характер, всяка жена ще изглежда добре.

Добро здраве. Здравето отвътре личи отвън. Грижите се за себе си – от косата, очите, ушите, кожата на лицето, зъбите, сърцето, стомаха, мускулите, талията, дупето, краката – само вие и единствено вие сте отговорни за всяка част от тялото си и за всеки негов орган. Не забравяйте профилактичните годишни прегледи и здравословния начин на живот.

Свързани статии

Хубава кожа и коса. Подходящата козметика върши чудеса. Важни са постоянните, а не кампанийните грижи.

Модерни дрехи. Старомодният гардероб не ви прави услуга. Стремете се да го обновявате всеки сезон поне с една дреха, обувки, аксесоари.

Добри обноски. С приветливост и културни обноски винаги ще направите приятно впечатление.

Снимка: Reuters

Любов. Влюбената жена е красива. Обичта е най-евтината козметика, от която очите ви греят, а кожата блести.

Приятели. Една шепа приятели стигат да успокоят болката ви и да споделите с тях радостта си.

Семейство. Чувството, че принадлежите към общност, че има кой да ви обича, кой да се притеснява за вас и вие да се грижите за него дават смисъл на дните ви и красота на живота ви.

Удоволствия. Търсете ги под всякаква форма и според вашия вкус – кино, книги, музика, спорт, хоби – това са незаменимите витамини на щастието.

Коментирай