Здраве и красота

Годжи бери срещу бръчки

Нов крем за лице с екстракт от годжи бери бори бръчките

26.03.2013г. / 14 22ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Епичната борба за вечна младост и красота за жените никога не спира. Само оръжията й леко се променят и усъвършенстват. В битката с бръчките, които помрачават красотата ни и вадят натрупалите се годинки на показ, се появява ново супероръжие.

Свързани статии

През месец март Nivea обогатява своето портфолио с нов продукт в борбата срещу бръчките. Nivea Q10 Energy е с нова ревитализираща формула с екстракт от натурално годжи бери, която осигурява на кожата съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките и да намали видимите следи от умората.

Формулата с Q10 и креатин ефективно се бори с бръчките в дълбочина. В комбинация със здравословните енергизиращи плодове годжи бери, формулата намалява появата на бръчки и незабавно придава на кожата свеж и сияен вид. Кремът притежава слънцезащитен фактор 15 и UVA филтри, които гарантирано предотвратяват преждевременно стареене на кожата.

Активната съставка годжи бери е естествен антиоксидант, който помага за запазване на красотата на кожата. Тя съдържа ефективни витамини и минерали, сред които магнезий, мед, цинк, витамин C и бета-каротен.

Коментирай