Здраве и красота

Пародонтит – заболяване, което вече се лекува успешно

Професионални консултации, насочени към диагностициране и лечение на пародонталната болест ще се проведат на 15 май 2013 в стоматологична клиника Медикъл Дент

23.04.2013г. / 08 20ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Преди време се смяташе, че пародонталната болест е нелечима, а загубата на зъби е неизбежна.

Днес това е поправимо с една консултация в стоматологичния кабинет, в който професионалистите могат да диагностицират проблемите Ви и да възвърнат самочувствието Ви.

Пародонталната болест е бактериална инфекция засягаща венците и костта, задържаща зъбите. За лечението са необходими няколко последователни посещения за пародонтално почистване и поддържаща грижа след лечението. При нужда се извършват хирургични интервенции с цел отстраняване на причината за проблема или възстановяване на загубената кост или венец.

Свързани статии

Болестите на венците, включително гингивитът и пародонтитът, са изключително сериозни инфекции, които ако не се лекуват могат да доведат до загуба на зъби и да усложнят протичането на редица общи заболявания като инфаркт, инсулт и диабет. Още при първите симптоми на пародонталната болест, потърсете помощта на стоматолог, който да Ви помогне да си възвърнете усмивката.

Екипът на Център по Имплантология и Естетична стоматология Медикъл Дент ще проведе отново своята инициатива „Второ мнение“ на 15 май 2013 (сряда), когато пациентите ще бъдат прегледани и консултирани от д-р Пресиян Кръстев – доказан специалист в областта на възстановяването на костта и меките тъкани за целите на протетичната стоматология и пародонтологията.

Всички манипулации, провеждащи се при лечението на пародонтита, възстановяването на кост или изграждането на зъбодържащи тъкани при нас в Медикъл Дент се правят с минимална хирургическа травма и при оптимален комфорт за пациента, като се стараем да запазим Вашата естествена лицева естетика.

Запишете си час за преглед на телефон 02 / 963 07 37 или във формата за контакт в сайта: www.medicaldent.bg, защото само на 15 май ще можете да получите експертната оценка на водещи дентални специалисти в страната.

Ако искате да предотвратите появата на заболяването, както и да контролирате неговото лечение, в случай че вече имате диагностициран пародонтит, заповядайте при нас – ние ще Ви помогнем да възвърнете естествената красота и здраве на Вашите венци и зъби.

Коментирай