Здраве и красота

Влез в tialoto си и бъди красива!

Елате на женското събитие, посветено на красотата, в Mall of Sofia

14.05.2013г. / 11 30ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Да си жена в днешно време не е никак лесно. Не само, че трябва да се грижиш за себе си, а и за любимия, детето, родителите, приятелите... Стресът, напрегнатото ежедневие и проблеми често отнемат от здравето и естествения чар и красота на всяка от нас! Не отнемат обаче, суетата и желанието да запазим женствеността и неповторимото си излъчване и в това няма нищо лошо, стига човек да знае как по най-добрия начин да се погрижи за себе си.

На 18 май от 14 ч. до 19 ч. в Mall of Sofia ще се проведе събитието на Tialoto.bg "Влез в tialoto си!". Специално за вас сме събрали различни специалисти от сферата на здравето, красотата, модата и лайфстайла като цяло, които ще ви обърнат индивидуално внимание. Te ще ви посъветват какво да направите, за да се почувствате здрави, секси, отпочинали и самоуверени – за да се почувствате добре в tialoto си!

В Mall of Sofia ще бъдат открити няколко къта, на които освен консултации, ще ви очакват и различни награди и предизвикателства.

Нашумелите изпълнители Рафи, Ангел и Мойсей, Сани Алекса и диджей Светлин Давидов ще ви радват с хитовете и музиката си на специалната ни сцена за забавления. Шоуто ще бъде "дирижирано" от водещия Драго Симеонов.

Танци също няма да липсват. Прекрасните танцьори от зала Pretty Dance Hall ще ви покажат невероятни движения и ще ви подканят да се разкършите под ритъма на звуците.

Още информация за събитието прочетете тук.

Коментирай
Свободно време