Здраве и красота

Актуалните тенденции в цветовете на косата, според стилиста на Шакира

Стилист на Шакира сподели, че българките не смеят да експериментират със смели цветове и демонстрира новите тенденции в боята за коса

23.04.2013г. / 16 07ч.
Аз жената
Актуалните тенденции в цветовете на косата, според стилиста на Шакира

Италианският стилист Джузепе Кавалино гостува у нас, за да демонстрира пред коафьори и любители на модата най-новите тенденции в цветовете за коса за топлия моден сезон на 2013 г.

Свързани статии

Кавалино, който е работил със звезди като Шакира, италианския дизайнер Салваторе Ферагамо, за календара на футболния отбор на Неапол Calcio Napoli и много други, бе главният герой на семинар в столичен мол в началото на седмицата. Той демонстрира действието на най-големия хит в Италия в момента – биобоя с арган и кератин от кашмир. Кавалино преобрази пет модела на живо и разказа за най-новите 40 цвята, с които дамите ще очароват през топлия сезон. Кавалино бе у нас по покана на Антоанета Цветанова – вносител на италианска козметика.

Италианският стилист има над 20 годишен опит, работи в Неапол и е възпитаник на световноизвестната академия Vidal Sasoon. За работата си с Шакира Кавалино сподели, че тя се държи изключително естествено на фризьорския стол, без да проявява типичните за звездите капризи и прищевки, и се вслушвала във всеки негов съвет, доверявайки се на опита му. Русият цвят на певицата отново ще е на мода, но този път с по-нестандартни нюанси, като бежово, цвят коняк, дори нежно розово. Другите модерни нюанси за новия сезон ще са виолетово, медено, оранжево и карамелено. Преливането на цветове в косите, дори контрастни, продължава да е на модния пиедестал.

Кавалино посъветва българските дами да се възползват от новата мода и да експериментират по-смело с цветовете, тъй като забелязал, че нашенките се движат повече с еднообразни, близки до естествения цвят коси.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
може би ( преди 10 години )
Може би трябва да е забелязал, че много от нашенките нямат пари да ходят на фризьор и си имат много по-големи грижи от това дали медното или розовото е на мода. Стига глупости.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар