Здраве и красота

Новите оръжия в борбата с целулита

Антицелулитно дренажно масло бори ефективно портокаловата кожа

13.05.2013г. / 08 50ч.
Аз жената
Снимка: Lierac

Снимка: Lierac

Лятото чука на вратата, топлите, жарки дни вече са факт и смяната на дебелите дрехи със секси потничета и къси рокли вече се случва. За да имаме нужното самочувствие и да се обличаме в дрехите, които ни харесват е желателно да влезем колкото се може по-бързо във форма. Това означава край на целулита, още сега!

Вече има съвременни и ефективни методи, които ни помагат да забравим за портокаловата кожа и да захвърлим дългите панталони, прикриващи бедрата ни. Lierac създаде ново специално формулирано масло за т. нар. инфилтриран целулит – най-често срещан тип, който е причинен от задържането на вода, в резултат от проблеми с циркулацията на кръвоносната и лимфната система. Видимите признаци са неравномерен релеф и портокалова кожа, която не е болезнена при допир и натиск и засяга основно бедрата и ханша.

Двуфазната текстура от ново поколение (70% масло и 30% вода) на антицелулитното дренажно масло Body-Slim Drainage осигурява изключително висока концентрация от 10% на растителни екстракти във формулата (розов пипер, синя боровинка, червена боровинка, бодлив залист, касис, нар, червено грозде).

За първи път антицелулитно дренажно масло комбинира липолитично действие срещу портокаловата кожа, еквивалентно на ефекта на кофеина и действие срещу задържането на вода, осигурено от тонизиращи и защитни ботанически активни съставки. Растителните масла от бадем и гроздови семена във формулата имат подхранващо и хидратиращо действие, улесняват масажа за оптимални резултати и превръщат употребата на маслото в истинско удоволствие за сетивата!

Състав: Изглаждане на портокаловата кожа: розов пипер – с липолитично действие в 2 фази, еквивалентно на ефекта на кофеина, Действие срещу задържане на вода: синя боровинка – увеличава микроциркулацията и защитава кръвоносните съдове, има стягащо и тонизиращо действие, бодлив залист – силно венотонично действие, което улеснява циркулацията, касис – венотонично действие и ефект срещу свободните радикали, нар – защитава кръвоносната система, силно анти-оксидантно действие, червено грозде – венотонични свойства, Подхранващо действие: растителни масла от бадем и гроздови семена – подхранващо и хидратиращо действие.

Действие: Изглаждане на „портокаловата кожа“, ефект срещу задържането на вода.

Клинични резултати: Антицелулитно действие 96% – след 14 дни приложение, Изглаждане на портокаловата кожа 88% – след 28 дни приложение, Действие срещу задържане на вода 69% – след 28 дни приложение.

Текстура: Нежно масло с дву-фазна текстура, със свежи и чувствени плодови нотки.

Приложение: Маслото се разклаща добре преди употреба. Прилага се сутрин и вечер с кръгообразни движения върху бедра, седалище, крака.

Опаковка: 100 мл, флакон

През нощта тялото е по-предразположено към образуване на мазнини. Това е и моментът, когато кожните клетки са най-възприемчиви. Лаборатории Lierac разработиха Body-Slim Destock Nuit – иновативен серум с интензивно действие за оформяне на тялото. Високо-концентрираният активен кофеин във формулата, постепенно се освобождава през нощта, благодарение на молекулярния метод Micropatch Caffeine.

Тази уникална технология е комбинирана с патентованата система на Lierac WTB (комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) и екстракти от плодове (ягоди и малини) за три основни действия: третиране на дълбок целулит, разграждане на вече натрупани мазнини и превенция на образуването на мастни клетки. Изключителен продукт за оформяне на тялото, изглаждане и стягане на кожата!

Състав: 5% активен кофеин – постепенното му отделяне през нощта осигурява действие срещу дълбок целулит и липолитичен ефект,2% система WTB (комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) – въздействие върху адипоцитите за разграждане на натрупани мазнини,2% екстракт от малини (със съдържание на феноли) и ягоди (със съдържание на флавоноиди) – действие срещу образуване на мастни клетки, чрез едновременно ускоряване на метаболизма (+57%) и намаляване на липогенезата (-96,3%). Формула без съдържание на парабени.

Действие: Действие срещу дълбок целулит, разграждане на натрупани мазнини и превенция на образуване на мастни клетки.

Клинични резултати: Ефикасност срещу целулит, измерена при 9 от 10 изследвани жени след 14 дни приложение.

Текстура: Лека кремообразна текстура с аромат на ирис, роза и жасмин.

Приложение: Прилага се вечер с лек масаж върху бедра и ханш.
200 мл

Не сънувайте, че отслабвате, отслабвайте, докато сънувате...

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария Дачева ( преди 10 години )
Цената им каква е? Ще ги има ли в комплекти с другите антицелулитни продукти или?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар