Здраве и красота

Защо звездите винаги са в добра форма?

Причината да са в по-добра форма е една

08.05.2013г. / 10 50ч.
Петя Зефирова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Известните личности, които виждаме по телевизията често са модел за подражание на много младежи и девойки – и със стила и поведението си, и с външния си вид. Как така почти всички, имащи честта да стъпват по червения килим, са в толкова добра форма, а ние не? Повече време ли имат от нас за тренировки? Повече желание ли имат за здравословно хранене? Ето защо:

Личен диетолог

Популярните личности могат да си позволят да наемат диетолог, който да определи и следи хранителния им режим. Често се срещат с тях, за да се следи състоянието им. За хората със средна заплата не е възможно да посещават често диетолог. В противен случай хранителният им режим би могъл да бъде по-добре планиран, за да се постига качествено отслабване.

Фитнес план

Личният фитнес инструктор не е нищо ненормално за човек, който може да си го позволи и е съгласен на редовни тренировки. С помощта на професионалист се определя честотата и интензивността на упражненията и се следи за стриктното им изпълнение.

Личен готвач

Зад красивото тяло и доброто здраве, в което се намират много от известните личности от екраните стои и по един професионален готвач, който по план създава истински кулинарни произведения. Здравословната храна много често е ужасяващо скъпа... ето защо, за жалост, малко хора могат да си я позволят.

Операции

Свързани статии

Хирургията предлага лесно решение на проблемите на много жени, на които се налага да показват и подчертават красиви форми на тялото си с още по-красиви дрехи. Липосукцията също е сред методите за разрешаване на естетическите недостатъци по тялото.

Отговорът е един – финансова свобода. А за нас – „обикновените“ хора, остава да имаме търпение, да полагаме усилия с физически упражнения, да не преяждаме, да не се храним с нездравословна храна и да бъдем позитивни – много по-лесно ще е за нас, отколкото за който и да било от червения килим, да сме щастливи, защото ни се налага да понасяме в пъти по-малко критики.

Коментирай