Здраве и красота

Визия като през 60-те

Красиви и шармантни като от филмова лента

24.06.2013г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тенденциите в грима за лятото на 2013 година са изключително разнообразни. От една страна са естествените линии и цветове, опушеният грим и сочните устни, а от друга очна линия и плътни вежди напомнят за визията на жените през 60-те.

Красиви и нежни като от филмова лента. Това напомняне за отминали години се наблюдава не само в грима и прическите, но и в дрехите. Модерни са винтидж акцентите, които от няколко сезона ни канят да потърсим нещо забравено в гардероба си.

Когато искаме да добием визия изразяваща настроението, чара и екстравагантността на 60-те, трябва да усетим вдъхновението, което тя носи, за да можем да го предадем и на останалите. Има много начини да постигнете ефекта на 60-те, но основните акценти са очна линия, бял или сребрист молив. Меки и леки цветове от една страна и от друга малинови, червени или бледорозови устни.

Обемни панделки, но също и по-малки. Червило в цвят на мандарина и много светли тонове сенки и почти незабележим руж.

Обемен кок и силно изрисувани очи.

Черна очна линия, плътни красиви вежди, мек гланц и небрежно прибрани коси.

Акцент в косите, плътна черна очна линия, лек златен акцент. Почти безцветен гланц за устни, сенки и руж в мек естествен цвят.

Коса разделена на път, който пресича челото. в задната част може да я вържете на опашка, кок или да бъде свободно пусната. Плътни подчертани вежди, плътна очна линия, черен молив, за да се постигне ефектът на отворените очи. Мек гланц.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време