Здраве и красота

Какво консумират някои звезди за гладка кожа без целулит

Запишете си рецептата за домашна грижа при целулит

08.07.2013г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Целулитът е проблем, с който се борим целогодишно. Спазваме диети, пием много вода, посещаваме масажи или правим домашна грижа. Всичко това има някакъв ефект, но изисква постоянство.

Без значение дали температурите са ниски или високи, всяка дама иска да се радва на красива кожа.

Вижте какво консумират някои звезди за красива кожа без целулит, запишете си техните съвети и направете смес от няколко масла, които да комбинирате за вашия антицелулитен масаж.

Направете смес, която като количество да е около 100 мл, състояща се от бадемово масло, масло от жожоба или масло от макадамия, масло от хвойна, лавандула, цитрусови масла. Масажирайте кожата с тях, това ще се отрази благоприятно.

Едни от най-красивите дами внимават какво слагат в чинията си и не допускат портокаловата кожа да наруши тяхната красота.

Клаудия Шифър поддържа добрата кожа благодарение на зеления чай и пресния доматен сок. Моделът се храни със сьомга, цитрусови плодове и авокадо.


Камерън Диас си приготвя домашна зеленчукова супа и пие много зелен чай.


Менюто на Дженифър Анистън включва много ядки, семена, масло от рапица, карфиол и яйца.


Дженифър Лопес обича спанак и се твърди, че го консумира ежедневно, за да поддържа красиви крака. В менюто си включва цитрусови плодове, ленено семе, зелена салата.

Кейт Мос пие бял чай, който е мощен антиоксидант. Консумира яйца, соя, ядки и семена.

Снимки: Reuters

Коментирай