Здраве и красота

Как се подмладява Джъстин Тимбърлейк

Певецът има свои козметични тайни

26.08.2013г. / 17 00ч.
Мария Дуковска
Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл. Снимка: Reuters

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл. Снимка: Reuters

Култовата бой банда от 90-те години на миналия век  NSYNC се събра отново за живо изпълнение по време на тазгодишното раздаване на MTV видео наградите. Бандата в състав Джъстин, Ланс, Джей Си, Джоуй и Крис  изпълни страхотен музикален микс от хитовете Bye, Bye, Bye и Girlfriend.

Свързани статии

Тимбърлейк бе отличен с наградата за най-добро видео на годината за парчето си Mirror. Той бе удостоен и с престижния приз за авангардност, наречена на първия му носител Майкъл Джаксън. Това бе и причината бившите му колеги от NSYNC да се присъденият към Джъстин на сцената на MTV. В тазгодишните видео награди, той има 6 номинации, включително за най-добро мъжко видео, на-добро поп видео, най-добра режисура и др. успехът не престава да следва Джъстин по петите, за разлика от колегите му от NSYNC, които не могат да се похвалят с успешни солови кариери.

Зад кулисите Джъстин Тимбърлейк не пропусна да спомене и защо на 32 години изглежда като тийн идол на 18. Джъстин казва, че дължи младежкия си вид на природната терапия Intraceuticals. Тя представлява вкарване на активни нано частици от природни съставки с помощта на кислородна струя под ниско налагане. „Терапията кара кожата ми да изглежда като на тийнейджър“, казва Джъстин за Intraceuticals. Терапията се предлага и в България от около две години в по-големите градове на страната.

Коментирай