Здраве и красота

Отслабнете с помощта на бокуа

Новата фитнес мания

10.09.2013г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Бокуа тренировка. Снимка: Reuters

Бокуа тренировка. Снимка: Reuters

Когато искате да поддържате добра фигура за вас е важно тренировките да бъдат по-леки и забавни, особено когато тренирате след дълъг работен ден. Тогава търсите не само интензивността в движенията, но и искате да си тръгнете от залата заредени с енергия. Е, следващата тренировка от поредицата „Забавни“ е такава, която може и у дома да правите.

Свързани статии

Тя идва от Америка и се нарича бокуа. Характеризира се с ритмични движения, в които се изписват букви и цифри. Не се заблуждавайте, че след като е забавна не е интензивна.

Изпълняването на движенията може и да ви затрудни. Тази тренировка не само ще ви помогне да изгорите калории, но и ще повиши вашите издръжливост, координация и чувство за ритъм.

Ритмичните танци в бокуа често са сравнявани с тези в зумба тренировките. Тази тренировка е подходяща както за възрастни, така и за млади хора. Това, което се изисква от вас е подходящо удобно облекло за тренировка, бутилка със свежа вода и желание за спорт.

Споделяме видео, в което е показано как с помощта на танц се изписват някои цифри и букви. С бокуа движите и натоварвате цялото тяло, а свалянето на килограми никога не е било толкова забавно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
светите братя ( преди 10 години )
Не трябва да се забравя че БОКВА всъщност е БУКВА от старобългарското БУКИ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар