Здраве и красота

Кой спорт ви отива според зодията?

Близнаците да наблегнат на йогата

27.09.2013г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Всеки зодиакален знак е специфичен. Всички ние имаме силни и слаби страни. Когато говорим за спорта, трябва да мислим преди всичко за него като път към здравето и след това като средство за поддържане на красиво и стегнато тяло. Как трябва да тренират зодиакалните знаци, за да повишат своята енергия, издръжливост и имунитет? Прочетете този кратък астрологичен пътеводител на физическите активности.

Овен

Обичате спорта, защото това повишава настроението ви и намалява стреса. Обичате да печелите състезания, да участвате в надпревари и спортни игри. Но внимавайте, не бива да се натоварвате, за да нямате проблеми с кръвното. Бъдете предпазливи към охлузвания и наранявания. Спортни активности подходящи за Овните са тенис, моторни спортове, футбол, колоездене, вдигане на тежести и фехтовка.

Телец

Телците са тези, които истински се наслаждават на хубавата храна и комфорта. Рутинните упражнения ги отегчават. Но тъй като те са склонни да наддават на килограми с възрастта, непременно трябва да бъдат физически активни. Изберете между лек джогинг, тенис, уиндсърфинг, ски-бягане и ориенталски танци . Друга добра идея е да си закупите кростренажор или велоергометър, за да може да тренирате у дома.

Близнаци

Близнаците също искат да избягат от скуката и рутината във физическите активности. Обичат да тренират на музика, защото тя повдига духа им и ги държи мотивирани. Избягвайте повърхностното дишане. Гимнастика и йога са идеални за духа и тялото на Близнаците.

Рак

Когато Ракът се захване с един спорт, той е в състояние да му отдели дълго време. Тъй като Раците са склонни да трупат килограми в областта на корема, не бива да спират с физическата активност, дори тя да е разходка сред природата. Поддържайте фигура с плуване, кик бокс и колоездене.

Свързани статии

Лъв

За лъвовете фитнесът е всекидневие. Редовните физически упражнения благоприятстват кръвообращението им, но не бива да се натоварват прекалено. Трябва да внимават с горната част на гърба. Физически дейности подходящи за представителите на зодия Лъв са пилатес, танцови и всяка друга активност, в която могат да изпъкнат като водачи и лидери.

Дева

Девите обичат спорта не толкова за това, че той им помага да изглеждат по-добре физически, а заради това, че спортът е здраве. Енергични, те могат да постигнат добри резултати в плуването, гребане, джогинг, колоездене и хокей.

Везни

Везните трябва да избягват вдигане на тежести и физически активности, които могат да нанесат поражения в долната час на гърба. Кънки, голф и кардио тренировки са подходящи за тази зодия.

Коментирай