Здраве и красота

Спа ритуал при лошо време

На чаша вино с приятелки

17.10.2013г. / 12 15ч.
Вергиния Генова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Едно супер готино предложение за есенните и зимните дни, когато сме си на топло у дома и когато искаме да се поглезим. С хубава музика, релаксираща вана, хубава книга. И червено вино.

Свързани статии

Червеното вино можем да го приемаме както вътрешно, така и външно. Да си направим лесно и бързо домашен ексфолиант. Като цяло ние сме от поколението, в което нещата стават именно „лесно и бързо“. Ако не е такова, повечето хора – казват хич и не ми го хвали, не ме занимавай, така или иначе, няма да имам време да го запомня, какво остава да го направя. Най-добре да измислят хапчета за всичко – искаш да си щастлив – хапче, искаш да си влюбен – хапче, искаш да си богат – хапче. Ще кажете, че в лудницата точно така процедират. Е, то там всеки може, стига да има място за него. Номерът е да успееш – навън.

Необходими продукти:

  • 1 к. ч. кафява захар 
  • 3 с. л. мед 
  • 5 с. л. червено вино 
  • 1 с. л. канела

Размесваме съставките докато се образува хомогенна смес – трябва да не е много течна. Ако ви се стори, че е и прекалено сухо, добавете още малко вино – няма да го изхабите.

Съхранявате ексфолианта в стъклено бурканче в хладилника. Може да го използвате и за лице и за цяло тяло. Ефектът е гладка, мека и освежена кожа.

После млада, жизнена и ентусиазирана може да отидете на парти с приятелки и на чаша вино да им разкриете тайната.

Коментирай