Здраве и красота

Упражнения за оформяне на секси ръце

Лесни за изпълнение

11.10.2013г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Поддържането на секси тяло често се свързва със строги диети и дълги часове в залата за спорт. И двата фактора са от значение, когато искате да имате стегнато тяло. След упражненията за стегнати бедра е време да обърнем внимание и на ръцете.

Няколко лесни за изпълнение упражнения ще ви помогнат да стегнете отпуснатите мускули и ще оформят един красив релеф. Трябват ви две гирички, които са с тежест от по 1 килограм. Преди да започнете упражненията, трябва добре да разгреете цялото тяло.

За първото упражнение заемете разкрачен стоеж.

Вземете гиричките и наведете горната част на тялото напред и надолу. Съберете двете ръце и започнете да вдигате едната ръка встрани, докато държите гиричката. След това я върнете в изходно положение. Същото направете и с другата ръка. За всяка страна повторенията нека бъдат по десет.

Свързани статии

Заемете разкрачен стоеж. Вземете гиричките и опънете ръцете напред. Започнете да изнасяте едната ръка встрани, след което я връщате обратно при другата. Направете по десет повторения за всяка ръка.

Легнете на пода и свийте краката в коленете. Вдигнете ръце и ги съберете една до друга. Започнете бавно да ги разтваряте в страни, но без да докосвате пода. След това се върнете в изходно положение. При това упражнение ще усетите напрежение не само в ръцете, но и в гърдите.

Споделяме видеоурок, в който ще се запознаете с още лесни упражнения за оформяне на красиви и секси ръце.

Снимка: Sxc.hu

Коментирай