Здраве и красота

Лунна диета – ноември 2013

Топло и романтично

01.11.2013г. / 09 30ч.
Аз жената
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Напоследък се радваме на такова хубаво време, че суеверието ми пречи на езика… да не кажа нещо, че да прекратя тази есенна, топла магия.

Напук на всички метеоролози, които си държат времето да бъде типично за сезона, каквито и катаклизми да вещаят, ние се радваме на циганското лято.

Свързани статии

Надявам се, че ще се съгласите, че топлото време ни кара да обръщаме внимание повече на това какво ще облечем, къде ще излезем на обяд, къде ще се разходим в свободното време.

Топлото време ни кара да живеем, докато на студеното много от нас се превръщат в стаени, зъзнещи зрънца, които тайно и тихо чакат да дойде отново пролетта. 

Е, за да не чакаме чак пролетта, за да се зарадваме на живота, можем да си намираме есенно-зимни занимания – експерименти със здравословни храни, фитнес, йога… интересно ново хоби.

С една дума да намерим малко време за себе си.

Лунни фази през ноември 2013 г.:

• 3 ноември 2013, 14:51 часа – новолуние
• 10 ноември 2013, 07:58 часа – първа четвърт
• 17 ноември 2013, 17:17 часа – пълнолуние
• 25 ноември 2013, 21:29 часа – последна четвърт

Ако трябва да търсим някакъв стимул, за да сме в добра физическа форма – ей я къде е Нова година. Ако сте свикнали да я посрещате с рокля, танци и веселба, отсега трябва да започнете да работите над новогодишната си визия.

Ако нямате какво толкова да поправяте, просто следвайте лунните фази, прочистете организма си и свалете някой и друг излишен килограм. По време на лунните фази 24 часа не бива да ядете нищо, а само да пиете много вода, билкови чайчета и прясно изцедени сокове – лесно, нали!

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати