Здраве и красота

Упражнения за премахване на „любовните дръжки“

В добра форма с няколко лесни упражнения

07.11.2013г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Неприятните натрупвания в областта на талията, които преминават и леко към гърба много хора наричат „любовни дръжки“ . Трудно може да ги прикриете с облеклото, но с няколко лесни упражнения ще може бързо да ги премахнете. Споделяме и видео с още упражнения за добра фигура.

За първото упражнение заемете разкрачен стоеж. Вдигнете ръцете на нивото на гърдите и ги свийте в лактите. Започнете да извършвате завъртащи движения на лявата, а след това на дясната страна. Изпълнявайте движенията само с горната част на тялото. Направете по 10 повторения за всяка страна.

Свързани статии

За второто упражнение легнете на пода, свийте краката в коленете, разтворете ги леко, така че стъпалата да опират на пода. Ръцете поставете под главата. Започнете да правите лицеви опори. Когато повдигате тялото си, леко го извъртете на една страна. След като се върнете в изходна позиция, при следващата коремна преса завъртете тялото на другата страна. Трябва да се получи нещо като странични коремни преси.

Заемете разкрачен стоеж, така че краката да са на ширината на раменете. Сложете ръце на кръста. Започнете да навеждате горната част на тялото си на една страна. Връщате се в изходна позиция и след това правите същото движение, но на другата. Направете по десет повторения за всяка страна.

Не забравяйте да се храните балансирано и да пиете много вода.

Коментирай