Здраве и красота

Как поддържа форма Синди Крауфорд

Храни се по пет пъти на ден

11.11.2013г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Прехвърлила 45-годишна възраст, един от топмоделите на 80-те и 90-те все още изглежда зашеметяващо. Синди Крауфорд е висока 1,75 см и поддържа перфектните 59 килограма. Елегантната си фигура дължи на специален хранителен режим и физическа активност, които е поддържала през всичките тези години.

Дневният й хранителен режим включва пет малки хранения, които тя никога не пропуска.

За закуска моделът си приготвя тост сандвич от пълнозърнест хляб с парче пуешко месо и чаша кафе. Друга здравословна алтернатива на закуска е кофичка нискомаслено мляко с диетично мюсли, кафе или червен чай.

Закуската преди обяда включва един сезонен плод по избор или няколко бадема.

За обяд консумира печено пиле или риба със задушени зеленчуци и плод по избор. За следобедната закуска тя отново приема 1 плод или няколко бадема.

Свързани статии

За вечеря консумира печена сьомга, пюре от картофи, салата от домати овкусена с лимон и за десерт киви. Пие много вода, билкови чайове и пресни плодови сокове.

Синди съветва всички, които искат да постигнат бързи и оптимални резултати, които да задържат, да спортуват. Планът на нейната физическа активност включва пилатес, упражнения с фитнес топка, плуване, бягане, танци.

Друг съвет, който дава на всички бъдещи майки е да посещават часове по пренатална йога. Красотата си поддържа посещавайки редовно процедури при козметик. Използва хидратираща козметика за лице и слънцезащитна, за да предпази кожата си от вредното влияние на слънчевите лъчи. Винаги естествена и красива, тя залага на естествените цветове в грима.

Разгледайте галерията ни със снимки на Синди и откраднете малко идеи от нейния неповторим стил.

Снимка: Reuters

Коментирай