Здраве и красота

Прически за коса, която се омазнява по-бързо

Бъдете винаги красиви

13.11.2013г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Често сутрин, когато бързате за работа невинаги имате време да оформите прическата си или ако косата ви е от тези, които се омазняват по-бързо, всекидневното миене не е най-добрата грижа за нея. Има няколко красиви, небрежни и секси прически, които може да си направите в дните, в които не ви е останало време да измиете косата си. Те разбира се ще стоят красиво и на измита коса, но тогава оформянето ще ви е по-трудно.

Свързани статии

За този кок ще ви трябват няколко фуркети. Разрешете косата, съберете я и я вдигнете нагоре. Започнете леко да я усуквате и след това да я завъртате леко, за да я оформите в този небрежен кок. Фиксирайте прическата с помощта на фуркети. Ако има нужда добавете и няколко секретни фиби.

За да си направите този кок, вържете косата си на конска опашка. Разпуснете я леко, за да се получи небрежен ефект. Започнете леко да усуквате опашката и да я завъртате, за да се получи кок. Фиксирайте го с няколко секретни фиби.

Този красив кок с плитка може да направите по-високо или ниско на тила. Вържете косата си на конска опашка и изплетете плитка, която фиксирайте с ластик. След това направете малък кръг, който да оформи кока. За да се закрепи плитката в тази форма ще са ви нужни няколко фуркети, които да поставите, за да не пада плитката.

Снимки: joannagoddard.blogspot.com

Коментирай