Здраве и красота

Красива визия за заети майки

Бъдете красиви по всяко време

15.11.2013г. / 14 15ч.
Михаела Лазарова
Кейт Мидълтън. Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън. Снимка: Reuters

Когато жената стане майка, особено в първите месеци разполага с минимално време за собствените си нужди. Често майките нямат време за прически, маникюри, а е важно те да изглеждат добре и след появата на бебето. Със следващите няколко бързи и лесни идеи ще може да изглеждате всеки ден привлекателна и стилна.

Свързани статии

Започнете с оформянето на прическата. Тези красиви плитки може да направите на права или чуплива коса. Вземете няколко предни кичура коса. Направете по една плитка от двете страни и ги съберете с помощта на фуркети или секретни фиби. Тази прическа ще ви отнеме не повече от 10 минути.

 

Разбира се може да си направите и този небрежен кок, който стои красиво както на тила, така и вдигнат по-високо. Прическите в небрежен стил като тази са част от есенно-зимните тенденции за 2013-2014.

Красивият грим невинаги се нуждае от много време. Това предложение съчетава в себе си отново актуалните за сезона цветове и акценти. Нанесете база за грим, пудра или фон дьо тен, лек руж в бадемови нюанси.

Малко черна очна линия и спирала. Устните подчертайте с червено, бордо, цвят на слива или патладжан. Тези по-тъмни нюанси са подходящи и за дневен грим.

Маникюрът също е важна част от женската красота. Когато нямате време за посещение в салона за красота, маникюрът с брокати е най-бързото и лесно решение за постигането на красиви нокти. Брокатеният лак ще бъде хит този сезон, затова не пропускайте да си направите такъв маникюр. Изберете златен брокат, лилав, син, розов и т. н.

Останалата част от имиджа ви съобразете с фигурата и с това в какво се чувствате най-удобно. Удобното облекло може да създаде красива и стилна визия. Добър пример за това е Кейт Мидълтън. Дукесата на Кеймбрич е попадала много пъти в класациите на най-добре облечените жени. Нейната визия съчетава стил, изчистени линии, в повечето случаи в красиви класически цветове. Разгледайте и галерията ни с още снимки на дукесата.

Снимки: Reuters,obaz.com, joannagoddard.blogspot.com

Коментирай