Здраве и красота

Тайните рецепти на Меган Фокс за красива кожа на лицето

Запишете си тези маски за лице!

29.11.2013г. / 09 31ч.
Михаела Лазарова
Меган Фокс. Снимка: Reuters

Меган Фокс. Снимка: Reuters

Ако се чудите как Меган Фокс успява винаги да изглежда зашеметяващо, вероятно се досещате, че тя има голям екип зад себе си, който се грижи за красотата й. Освен процедурите и съветите на специалистите, Меган се доверява и на природата, за да може кожата на лицето й да получи най-добрата грижа. Всяка звезда си има малки трикове за красота. Ето 4 домашни маски, които са тайната на красотата на Меган Фокс. Запишете си рецептите.

За да свие порите на лицето си Меган Фокс приготвя следната маска. В купа сложете два белтъка и ги разбийте на сняг. Към тях добавете една капсула витамин Е. Поставете маската на лицето за 10 минути и изплакнете с вода.

Когато кожата на лицето й е раздразнена Меган използва силата на чаеното дърво. Етеричното масло от чаено дърво има противовъзпалителни свойства. В купичка сложете 1 супена лъжица мед и 5 капки масло от чаено дърво. Разбъркайте добре и поставете маската на лицето за 15-20 минути. След това изплакнете с вода.

Свързани статии

През зимните месеци кожата страда от ниските температури и се нуждае от хидратация повече от всякога. Настържете на ситно половин морков и добавете към него един жълтък. Разбъркайте добре и поставете маската на лицето за 20 минути. След това изплакнете с вода.

За да добави повече блясък на кожата на лицето си Меган Фокс се доверява на червената боровинка. За тази маска ви трябват 2 супени лъжици червена боровинка (пресен или сушен плод), супена лъжица мед и няколко капки сок от портокал. Боровинките се смилат фино в кухненски робот и се прибавят към останалите съставки. Всичко се разбърква добре и се нанася за 15 минути върху лицето. След това се изплаква с вода.

Снимка: Reuters

Коментирай