Красотата струва скъпо. Това е безспорен факт. Всички тези разкрасителни продукти, серуми против стареене, кремове за изглаждане на бръчки, лосиони за хидратиране са ужасно скъпи и не всяка жена може да си ги позволи. Ето защо ви предлагаме няколко съвета как да изглеждате зашеметяващо, сякаш излизате от скъп салон за красота, без да похарчите много пари!

Абонирайте се за много и различни сайтове за красота, салони. От тях ще получавате бюлетини и списъци с най-новите им продукти по имейла или по пощата. Честа практика е да се изпращат мостри или ваучери на редовни клиенти или посетители. Така че, ако следите ревностно всичко ново, което излиза на пазара, можете да се сдобиете със скъпа козметика без дори да похарчите и стотинка!

Следвайте любимите си козметични марки в социалните мрежи. На страниците им ще получавате известия за всичко ново, което предстои. Така също можете да си спечелите подаръци като лоялни клиенти, последователи и почитатели. В този тип сайтове често се организират конкурси, обвързани тематично, и обещаващи награди на своите читатели. Така че, бъдете в час с новостите от любимите ви продукти!

Когато ходите при козметика ви, фризьора или гримьора ви, искайте да ви даде безплатна мостра от гримовете или продуктите за коса и кожа, които тепърва ще излизат на пазара. Бъдете учтиви, покажете колко се интересувате от марката или козметичната линия, която предлагат. Колкото по-верен почитател сте, толкова по-голяма е вероятността да си тръгнете с пълен комплект скъпа козметика. Все пак сте клиенти, имате право да опитате нещо, преди да го използвате, нали?

Още по темата

Купувайте най-голямата опаковка. Най-голямото винаги е най-добре. Специалисти коафьори препоръчват по-големите опаковки, що се отнася до шампоани и балсами, защото винаги цената е много по-изгодна. Ако любимата ви марка има големи разфасовки и често им прави промоционални намаления, бъдете нащрек! Това си е добра сделка!

Ако нямате нищо против да бъдете опитно зайче, значи ще ви хареса да посещавате безплатни лекарски семинари или демонстрации на козметични процедури, на които доброволците не плащат или плащат с голямо намаление, а получават скъпи разкрасителни манипулации! Шестица от тотото! Само трябва да следите сроковете за записване за подобни събития.

Не се притеснявайте да използвате козметика от аптеките. Това, че се продава там не само дава гаранции, че е качествена, но и в много случаи има и намаления. Можете да се възползвате и от консултациите на специалисти на място.