Здраве и красота

Драстичната диета на Ким Кардашян

... само 600 калории на ден...

06.01.2014г. / 10 10ч.
Илияна Николова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Звездите се подлагат на драконови мерки срещу килограмите, особено когато се налага да свалят 25 килограма след раждане по най-бързия начин. Ким Кардашян свали точно толкова след раждането на малката Норт с диетата на Аткинс, но не бързайте да се учудвате преди да сте чули какво прави тя сега!

Свързани статии

След връщането на формата си отпреди раждането, Ким в момента поддържа много драстичен режим – приема само по 600 калории на ден. Тя набляга предимно на зеленчуците на пара. Според нея те са особено подходящи, тъй като съдържат повече фибри, така че тялото й да може да изразходва излишните мазнини, но да бъде подхранено.

Честно казано това звучи ужасяващо. Имайки предвид колко драстично отслабна Ким след раждането е учудващо на каква „инквизиция“ се е подложила предизвикателната брюнетка. Приемът единствено на зеленчуци на пара е освен драстичен, и опасен за здравето.

Не опитвайте това вкъщи! И преди сме чували за безумните мъчения, на които Ким Кардашян се е подлагала само и само да влезе във форма, но това минава всякакви разумни граници! Надяваме се някой да подшушне на госпожа Уест какво всъщност означава здравословна диета.

Коментирай