Здраве и красота

Едни от най-красивите прически на наградите „Златен глобус“ (галерия)

Много идеи за красиви прически

15.01.2014г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди броени дни приключи връчването на наградите „Златен глобус“. Както всяка година след подобно събитие дълго време ще бъдат обсъждани не само имената на спечелилите престижните статуетки, но и техните тоалети, грим и прически.

След отразяването на едни от най-стилно облечените дами и господа, няма как да не се обърне внимание и върху звездните прически, разходили се по червения килим.

Свързани статии

София Вергара. Красавицата бе облечена в невероятна черна рокля, към която контрастираше пищно колие с флорални мотиви. Както обикновено носеше косите си пуснати, като акцент бяха леките вълни в прическата й.

Тейлър Суифт бе оформила косата си в стилни ретро къдрици. Прическа, която е подходяща за дамите с по-къса дължина на косата. Разбира се останалата част от визията както и гримът й, бяха съобразени с настроението, което носи прическата й.

Актрисата Зоуи Дешанел бе избрала по-романтичната визия. Рокля в кремав цвят с фини и блестящи бродерии. Червено червило, което придаваше на устните й изкусителен вид и разбира се не по-малко романтична прическа. Небрежно оформен страничен кок, към който бе добавила и свежа роза. Едно леко подсещане към дамите, че не трябва да пропускат малките аксесоари в косата, дори когато е прибрана изцяло.

Джулия Робъртс бе в семпъл тоалет, със семпла, но не по-малко женствена прическа. Косата й бе прибрана в стилен кок с лек обем, а бретонът й бе оформен леко в страни. Прическа подходяща за всеки повод.

Красивата Оливия Уайлд, която е една от звездите в напреднала бременност дефилирала на наградите „Златен глобус“ бе оформила косата си в романтични вълни. Прави впечатление, че актрисата е избрала преливащите нюанси или по-известни като омбре ефект. Една лесна за оформяне прическа, която ще е актуална през следващите сезони.

В галерията ни може да разгледате още снимки на звездни прически от събитието.

Снимки: Reuters

Коментирай