Тайната на красивата кожа на Мадона вече е разкрита! Мадона не спира да изненадва своите фенове. Само преди няколко седмици певицата даде старт на своя козметична линия за грижа на лицето. Предложенията към дамите включват маска за лице, подмладяващ крем и серум.

Певицата сподели, че за нея е много важно да има добра кожа. В грижата за красива и млада кожа Мадона има подкрепата на Мишел Пек, която повече от десет години я съветва как да се грижи за своята кожа.

Още по темата

Мадона споделя, че серумът се основава върху уникална формула, маската е направена със специална глина от Montecatini Terme от Италия, а подмладяващата серия помага и да се отстранят замърсяванията по кожата.

Козметичната линия, носеща името MDNA на този етап стартира на японския пазар, тъй като е създадена в сътрудничество с известната компания за красота MTG. Споделяме и видео, в което може да видите рекламния клип на козметичната линия, а Мадона е както винаги секси и предизвикателна. Припомняме че за нея това не е първият проект, който не е свързан с музиката. Тя има свой парфюм, линия обувки и фитнес зали.