Здраве и красота

Естествени методи за увеличаване на бюста

Папая и мляко за по-хубав бюст

31.03.2014г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Женските гърди са една от най-красивите части на женското тяло. Безспорно всяка дама би искала да има не само здрави, но стегнати, добре оформени и може би малко по-големи гърди. Освен пластичната хирургия, често се рекламират и различни медикаменти със съмнителен характер, които обещават по-голям и естествен бюст. Между тях се споменават и някои естествени и здравословни методи за увеличаване на бюста.

Билки за уголемяване на гърдите

Билките могат не само да помагат при различни здравословни проблеми, но и да разкрасяват. За да се възползвате от техните качества, прилагайте с масажни движения върху кожата на гърдите си различни билкови кремове.

Масажът не само стимулира растежа, но и стяга. Предлагат се био или 100% натурални лосиони и кремове за тяло, които по естествен начин ще подобрят тонуса и формата на гърдите ви.

Билки, които благоприятстват уголемяването и подобряването вида на гърдите са семената от копър, женшен, глухарче, магарешки бодил, корен от бял слез. Билката на име ниска палма спомага за повишеното отделяне на естроген, стимулиращ растежа на гърдите.

Папая и мляко

Според някои учени всекидневната консумация на пресен плод или сок от папая и мляко, благодарение на витамините и останалите хранителни съставки е още един естествен начин за постигането на по-голям бюст.

Твърди се, че лукът освен естествен антибиотик, е естествено средство за увеличаване и подобряване формата на бюста. За да се възползвате от него, добавяйте го не само към ястията, но и си правете следната смес, с която да масажирате гърдите. Направете си сок от лук и към него добавете мед и куркума на прах.

Свързани статии

Разбъркайте всичко добре и с тази смес масажирайте гърдите си. Оставете да изсъхне и след това се измийте както обикновено.

Храни, богати на витамини A, C и E

Храненето се отразява не само на фигурата, състоянието на кожата и косата, но и на гърдите. Гърдите са изградени предимно от мастна тъкан. Резките и нездравословни диети неминуемо биха влошили състоянието им. Затова консумирайте храни, богати на витамини A, C и E. Това ще подобри гръдната тъкан. Пиенето на достатъчно количество вода не само ще ви хидратира, но също е важно за гръдната тъкан.

Спортът е също важен фактор, когато искате да имате стегнат и хубав бюст. Не забравяйте всекидневно да правите леки упражнения за стягането и подобряването на формата му.

Снимка: Sxc.hu

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 9 години )
progestаn хормон и естроген- поне с 1 размер стават по големи -но само под лекарско наблюдение, риск за рак при генно предразположените.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
-- ( преди 9 години )
От боза расте и ***... което малко обезмисля мероприятието.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 4 rate down comment
мъж ( преди 9 години )