Здраве и красота

Джесика Алба: Помислете си за жена, на която се възхищавате и й го кажете днес!

Джесика Алба и BRAUN приканват всички жени взаимно да се подкрепят

28.03.2014г. / 14 14ч.
Мария Дуковска
Джесика Алба.

Джесика Алба.

С обявяването на кампанията #breakfree Braun и Джесика Алба призовават жените по цял свят взаимно да се подкрепят и окуражават в усилията си да се освободят от неувереността и ниското самочувствие.

Кампанията е вдъхновена от проучване, което показва, че критиката от други жени – реална или внушена, е един от основните фактори за ниското ни самочувствие, докато женското одобрение ни дава сили и увереност.

Д-р Джулия Т. Ууд, Професор по хуманитаристика в Университета в Северна Каролина, споделя:

„Какво другите жени казват за нас определено ни влияе на това как чувстваме себе си като жени. Оценката и мнението на другите жени може да повиши неувереността у другата жена или да изгради нейното самочувствие. Когато една жена е щедра и споделя положителна обратна връзка с друга жена, и двете изпитват положителни емоции.“ Braun – марка номер 1 за епилатори в света и признат експерт в стилизирането на косата, цели да помага на жените да се чувстват и изглеждат женствени като премахва физическите пречки, които могат да потиснат тяхното самочувствие.

Сега компанията подтиква жените да се освободят от емоционалните бариери като заменят критиката към другите жени с одобрение и подкрепа. Джесика Алба наскоро бе обявена за посланик на красотата на марката.

„Наистина много се вълнувам, че съм част от тази кампания, тъй като много добре знам какво е да се съмняваш в себе си и да се чувстваш критикувана. За щастие от личен опит знам и колко окриляващо може да бъде женското одобрение. Ето защо се обръщам към дамите с молба да изкажат и споделят подкрепата към своите сестри у дома, на работа и сред приятелки. Нека взаимно си вдъхнем увереност да се освободим от ниското самочувствие и да излезем с високо вдигната глава“, приканва Джесика Алба. „Помислете си за жена, на която се възхищавате, и й го кажете още днес!“

Коментирай