Спортът трябва да е част от ежедневието на всеки от нас. Но в забързаното ежедневие невинаги ни остава време или често от преумора губим желание да спортуваме. Всекидневната домашна гимнастика може да помогне не само да повишим тонуса си, но и да изваем и стегнем красиво и секси тяло като моделите на Victoria's Secret.

Споделяме няколко видеа, в които те ще ви покажат как да имате една пълноценна тренировка у дома, когато нямате време да посетите спортната зала.

Първото видео показва серия от упражнения за стегнато дупе. Ето и едно от тях.

  • Застанете изправени пред стената или облегалка на стол. Подпрете леко ръце и вдигнете единия крак назад. Започнете да правите леки махови движения назад без да докосвате пода. За всеки крак направете по 10-15 повторения. Останалите упражнения за задните части може да видите във видеото.

  • Във второто видео са показани серия от упражнения, които показват как да изваете секси бедра. Първото и най-лесно загряващо упражнение, с което може да започнете е бягане на място с умерено темпо, но бягайки, краката трябва да отиват не назад, а да бягате вдигайки коленете на високо. 

За останалите упражнения за бедра изгледайте цялото видео.

  • В третото видео са показани серия от упражнения за плосък корем, оформена талия, оформени ръце и задни части. Ето едно упражнение, което може да правите докато гледате телевизия. Легнете на постелка за гимнастика настрани като кракът на който лежите трябва да е леко свит в коляното, а другият да си остане изпънат.

Още по темата

Главата подпрете на ръката си. Започнете едновременно да повдигате единия крак и ръката към него, така, все едно опитвате да се докоснат. За всяка страна направете по 10-15 повторения. Останалите упражнения вижте във видеото.

  • В четвъртото видео са показани серия от упражнения за стегнати ръце. Заемете разкрачен стоеж и във всяка ръка вземете по една гиричка с тегло около 1, 1,5 кг за всяка. Опънете ръцете напред на нивото на погледа. След това с умерено темпо започнете да ги движите така, сякаш се боксирате. Направете три серии по 15 повторения. За останалите упражнения вижте видеото.