Здраве и красота

Невероятни комбинации от аромати за пролет-лято 2014

Гуава, диня и зелена ябълка за свежо лято

22.04.2014г. / 15 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Елегантността не се свежда само до обличането на нова рокля.“ – Коко Шанел

Истина е! Елегантността при една жена е съвкупност от качества и винаги подправена с аромата на невероятен парфюм. С настъпването на пролетта и в очакване на лятото, промени настъпват не само в гардероба, но и в грима и избора на аромат.

В колекцията си от парфюми всяка дама има няколко, съобразени с това дали са за всекидневно ползване, вечерно парти и разбира се съобразени със сезона.

Когато купувате парфюм обикновено нанасяте малко от него върху кожата си. Когато си паснат, това вече е вашият нов аромат.

Но в избора си винаги трябва да вниквате по-дълбоко в ароматите, да се учите да ги разпознавате. И ако се затруднявате в откриването им, попитайте консултанта какви аромати е събрал в себе си съответният парфюм.

Ако все още не сте закупили нов аромат за пролетно-летния сезон, предлагаме ви една невероятна комбинация, която да ви помогне в избора на парфюм.

Круша, грейпфрут и пачули

Мекият аромат на крушата с освежаващия грейпфрут чудесно биха контрастирали на аромата на екзотичното растение пачули. Ако искате да предизвикате любовно желание в партньора си, задължително нанесете върху кожата си парфюм, който съдържа в себе си аромат на пачули.

Зюмбюл, жасмин и цветове на ябълка

Тежкият и завладяващ аромат на зюмбюла е омекотен от жасмина – ароматът на любовта, заедно с аромата от цветчетата на ябълковото дърво. Страстна комбинация за темпераментни дами.

Магнолия, маслодайна роза, бергамот

Аромат на градина и цитрус. Бергамотът е малък цитрусов плод, който по външен вид много прилича на лайм. В комбинация с другите два богати аромата ще направи вашето излъчване мистично.

Лимон и желирани бонбони

Комбинация от аромати, която не би допаднала на всички дами, тъй като е по-натрапчива. Въпреки това, би допълвала чудесно вашата визия в бонбонени и свежи цветове.

Виолетки, кардамон и ябълка

Виолетките са цветя, символизиращи любовта. Съчетани в тази невероятна комбинация, помагат да създадете вашата любовна история.

Свързани статии

Бяла роза, портокал и божур

Свежест за лятото, която е подходяща за вечерните дълги партита.

Момина сълза и пачули

Аромат, който напомня за свежите пролетни сутрини. Парфюм за дами с женствено излъчване.

Гуава, диня и зелена ябълка

Изключително освежаваща лятна комбинация. Подходяща е за дните край морето, както и за динамичните дами, които искат да запазят свежестта през целия ден.

Горски плодове, френско грозде и мандарина

Невероятна плодова комбинация, която подчертава стилната визия.

Карамел, мандарина и праскова

Сладка лятна комбинация, която мислено ви пренася в Париж. Не пропускайте това съчетание, когато искате да бъдете предизвикателна.

Снимка: Reuters

Коментирай
Свободно време