Здраве и красота

Красив кок за по-малко от пет минути (видео)

Кок, който да бъде вашата ежедневна или вечерна прическа

11.05.2014г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: youtube

Снимка: youtube

Кокът е класическа прическа, която е и една от най-предпочитаните от дамите. Може да бъде оформен ниско на тила, да е с обем. Да бъде вашето спасение в дните, в които нямате време да измиете косата си или да ви придаде по-романтична визия.

Някои кокове са трудни за оформяне, но следващото видео ще ви покаже как за по-малко от пет минути да си направите красив кок, който да бъде вашата ежедневна или вечерна прическа.

За да направите този лесен кок, косата ви трябва да бъде чиста и суха. Може предварително да я изправите или да я навиете леко с маша, но разбира се не е задължително. Ако искате да имате по-добра фиксация, нанесете малко количество сух шампоан.

Свързани статии

Оформете пътя на косата си по средата или на една страна. След това я оформете на конска опашка ниско на тила. Сплетете хубава плитка, която фиксирайте с ластик за коса. Напръскайте съвсем леко с лак и с помощта на пръстите си разпуснете леко плитката.

След това я завъртете около основата на опашката и подпъхнете краищата й под останалата коса. Поставете няколко фуркета, за да закрепите добре оформения кок.

Снимка: youtube

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
=/= ( преди 9 години )