Здраве и красота

Омбре секси устни

Направете си ги само за няколко минути

15.05.2014г. / 08 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Омбре ефектът в косите е все още предпочитан от много дами. Той придава свежест и разнообразие на прическата. Но омбре присъства не само в обагрянето на косите, а при маникюра и грима.

За всички дами, които харесват този преливащ се ефект и секси плътните и предизвикателни устни е следващата идея. За да си направите омбре устни ще са ви необходими 2 молива за устни – единият да бъде в цвят патладжан (ако не намерите такъв молив за устни, ползвайте за очи), а другият в тъмнорозово.

Червилата също трябва да са две на брой – страстно червено и розово. Най-напред ексфолирайте нежно устните си. Може да го направите с помощта на четката си за зъби или да си направите ексфолиант от малко кристална захар с мед. След това нанесете малко балсам върху тях.

Свързани статии

Очертайте устните с розовия молив, след което във външните ъгълчета нанесете малко количество от тъмния.

С помощта на четчица за нанасяне на червило поставете червеното върху устните си. Когато го нанасяте, внимавайте да не разнесете розовия и тъмния молив. Нека преливането стане плавно.

Третата и последна стъпка е нанасянето на светлорозовото червило в средата на устните. След това разнесете леко с четката, за да може всички цветове да се слеят красиво.

Снимки: keikolynn

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
2 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne moje li da e prosto estestveno , nez tolkova boi4ki i risuvane ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време