Здраве и красота

Свежест в тенденциите при червилата

Особено актуални са портокаловите нюанси със злато

20.05.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
снимка: hinkstock

снимка: hinkstock

След кратък обзор на това какви цветове и акценти ще бъдат актуални в грима, маникюра и облеклото, няма как да не обърнем внимание и на цветовете, които ще поставим върху устните си.

Много свежест и настроение ще има при червилата и гланцовете за пролет-лято 2014 година. Вижте няколко свежи идеи за това как да комбинирате любимия цвят червило с останалата част от грима.

Червено

Посрещнете пролетта с червени устни. Цветът на червилото, което трябва да изберете, не бива да бъде нито твърде ярък, нито твърде светъл. Ако харесвате блясъка, изберете червило с брокат или гланц. Като сенки нанесете по-натурални цветове като пясък, злато и бежово, а ружът нека бъде в цвят бадем.

Изключително актуални ще бъдат и матираните червила, които ви осигуряват дълготрайност. Осмелете се да бъдете дръзки и секси. За тези от вас, които не харесват червения цвят са малиновите устни. Към тях отново запазете естествените цветове в останалата част от грима.

Оранжево

За портокаловия цвят казват, че е новото червено. Свежестта му може да бъде открита в различни нюанси и отблясъци. Особено красив е този, който има малко злато. Сенките към златистооранжевото червило трябва да бъдат примес между бежово и оранжево, а ружът да бъде в цвят кайсия.

Не пропускайте и оранжевия мат. Въпреки липсата на блясък, устните изглеждат плътни, секси, останалата част от грима е в естествени цветове. Цвят подходящ за лек загар, както и за дами със смугла кожа.

Розово-лилавите нюанси ще подчертаят красотата на вашия лек загар. Цветове за тези дами от вас, които искат да бъдат забелязани. Розовата и виолетова гама имат безброй много нюанси, между които може да избирате.

Тези цветове придават много свежест и настроение на визията ви, а устните напомнят за сладолед. Съчетайте ги със сенки в злато, сребро, металик синьо, а ружът нека бъде в лек бронз.

Свързани статии

При виолетовите цветове може да изберете и нещо по-тъмно като цвят. По-тъмните цветове ще ви накарат да изглеждате по-уверени и привлекателни. Запазете останалата част от грима дискретна.

Цвят корал

И при цвета на корала нюансите варират от светло към по-тъмно, в мат или с много блясък. Сенките също може да бъдат в този цвят с малко добавен златен отблясък. Не пропускайте и ружа, който също е в корал, но нанесен деликатно.

Естествени устни

Когато избирате да гримирате очите си с богати на цветове сенки и погледът добива една лека драматичност, на устните си нанесете червило или гланц с цвят близък до цвета на устните. За да бъдат по-красиви и изкусителни устните ви добавете и лек брокат.

При нанасянето на подобен цвят, пудрата или фон дьо тенът нека бъдат в естествени цветове. Ружът да напомня за листенцата на роза, а в погледа може да добавите повече драматизъм, нанасяйки сиво-сребристи сенки с опушен ефект.

Снимки: thinkstock, fashionising

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 9 години )
koito ima interes da si gleda i da si kombinira , az ne polzvam , sasvem estestvena sam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар