Астрологията обхваща абсолютно всички области от живота, защото звездната карта, според специалистите, е начертана многопластово, какъвто е и животът на човек. В красотата и външния вид звездите също са намесени. Ако щете вярвайте, но има значение каква прическа ще носите според зодиакалния знак!

Точната прическа за вас ще отрази външния ви вид в най-добра светлина и ще донесе мир и късмет, привличайки позитивна енергия.

И така – каква прическа трябва да носят представителите на отделните зодиакални знаци?

Овен

За Овните са подходящи къси и пригладени прически. Намажете краищата на косата, за да пригладите косъма и да придадете блясък на прическата.

Телец

Телците са блестящи с прически, които откриват врата, например „каре“. С лека симетрия ще придадете още повече екстравагантност на външния си вид. Допускат се леки закачливи кичури в медни нюанси.

Близнаци

Близнаците са с променливо настроение и буйна същност, затова и прическата им не е задължително да е една и съща дълго време. Боядисвайте косата си с лесно отмиващи се бои, за да можете да сменяте сиянието си колкото пъти ви се прииска.

Рак

Раците също изглеждат неотразимо с прическа тип „каре“. Подходящи са разноцветните кичури в близка тоналност. Подсигурете се с достатъчно богата палитра актуални фиби и аксесоари за коса. Акцентите красят аурата ви.

Още по темата

Лъв

Лъвовете са неотразими с подстрижка на черта, независимо колко къса или дълга е тя. Добре подравнените кичури им влияят много добре. Подходящо е да оформят косата си с помощта на кръгла четка и сешоар. Правата и пригладена назад коса е другият много подходящ вариант за лъвовете.

Дева

Девите са неотразими с малка, къса прическа, спретната по простичък и небрежен начин с помощта на малко лак за коса и блясък.

Везни

За везните една от най-подходящите прически е небрежно преметнатата на една страна буйна дълга коса. Елегантно захваната зад ухото с фиба или шнола е още един добър начин да носите косата си. Допуска се боядисване във всички цветове.