Здраве и красота

Надеждна защита за вашето дете по всяко време с Nivea Sun Kids джобен формат

Новият слънцезащитен продукт на Nivea е в удобна, компактна опаковка

19.06.2014г. / 17 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Nivea

Снимка: Nivea

През тази година NIVEA представя своя нов слънцезащитен продукт за деца, който е предназначен за подхранване, грижа и предпазване от силните слънчеви лъчи. Неговата компактна опаковка позволява продуктът да бъде близо до Вас - навсякъде и във всеки един момент. Високоефективната система от UVA/UVB филтри осигурява незабавна и дълготрайна протекция за чувствителната детска кожа, а на Вас спокойствие, че малчуганът е защитен по време на забавните игри наоткрито.

Новият лосион на NIVEA SUN за деца в джобен формат се предлага в два варианта – с фактор SPF 30 и SPF 50. Благодарение на него нежната детска кожа е дълбоко подхранена и защитена. 

Сега може да съхранявате практичния слънцезащитен продукт на удобно за Вас място, за да Ви е винаги „под ръка“ и по този начин да осигурите незабавна защита за Вашето дете. Ултра леката и немазна формула за лесно нанасяне и бързо абсорбиране прави кожата гладка и мека, като същевременно защитава от вредните слънчеви лъчи. Водоустойчивата формула не позволява неговото отмиване и прониква дълбоко в кожата. 

Насладете се на слънчевите лъчи и предстоящите летни дни, заедно с Вашето дете! Новият лосион NIVEA Sun в джобен формат е с удобен размер, за да е винаги до Вас и най-близките Ви хора!

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
От Де ( преди 9 години )
А съдържанието какво е? Последна дума в нефто-химическата индустрия или нещо по-натурално (50/50)?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време