Здраве и красота

Нуждаят ли се жените от помощ в периода на менопауза?

Симптомите могат да повлияят негативно на начина на живот на дамите

13.06.2014г. / 16 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

При жените с настъпване на менопаузата съзнателно или несъзнателно изниква въпросът: Как може от тук нататък да организира и подреди живота, семейството си и работата си? Дали това е възможно, без да доведат до безпорядък често срещащите се колебания в настроението, спонтанните изпотявания или безсънните нощи, на които те са подложени ежедневно през този период от живота.

Независимо кои симптоми на менопауза се появяват у една жена, те значително нарушават качеството й на живот и нейната активност. Някои могат да подобрят физическото си и душевно състояние, и да облекчат симптомите на менопауза със здравословен начин на живот и балансирана диета, с повече движение и малко почивка. Това невинаги се оказва достатъчно, нужно е симптомите да се третират и да се овладеят. Но как?

Разходките и плуването са удачни, а с йога може да се намери отново вътрешно равновесие. Защо да не потърсите и съвета на лекуващия Ви лекар или фармацевт? Със сигурност той ще ви препоръча най-подходящото за вас лекарство.

Може да попитате за Ремифемин – лекарствен продукт без хормони, ефикасен и безопасен, без рецепта в аптеките, подходящ за продължителна употреба. С удоволствие ще ви информират за него, а вие ще направите своя избор и ще вземете информирано решение как да облекчите симптомите и подобрите своя начин на живот.

Ремифемин – за по-добро самочувствие в този период от живота!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
kamelia_ivanov ( преди 9 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )