Здраве и красота

3 козметични процедури за съвършено гладка кожа

Braun Silk-Epil предлага на дамите нов продукт, който гарантира красивата им кожа винаги и по всяко време

26.06.2014г. / 10 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Braun

Снимка: Braun

Това, към което се стреми всяка жена е съвършена визия по всяко време. Безупречна прическа, елегантни дрехи, идеален маникюр и не на последно място – сияйна, гладка и красива кожа. За постигане на прекрасна визия понякога са необходими много усилия, но не такъв е случаят, когато използваме Braun Silk-epil – марка номер едно за епилатори в света. Нейните продукти постигат именно тези резултати, за които мечтаем – нежна, сияйна и будеща възхищение кожа.

Сега Braun прави крачка напред в грижата за кожата с новата четка за почистване на лицето Braun Silk-epil. С нея марката вече предлага на жените три високоефективни козметични процедури: епилация, ексфолиране и почистване на лицето – при това в комфорта на собствения им дом.

Новата колекция помага на дамите да се освободят от нетрайните резултати като им осигурява 100% гладка и сияйна кожа без допълнителни процедури. Опитайте серията за безупречна кожа като на актрисата Джесика Алба – новото лице и посланик на кампанията Break Free.

Преди време Джесика призова всички жени да се освободят и да се почувстват истински красиви.

Едно селфи с хаштаг #breakfree бе достатъчно, за да станете част от кампанията ѝ.


Сега дамите могат да допълнят и обогатят ежедневната си грижа за кожата с новата четка за почистване на лицето. Като комбинира четката и епилатора Silk-epil, Braun прави здравословния и бляскав вид на кожата на лицето и тялото лесно постижима цел.

За още по-пълно разкрасяващо изживяване комплектите Silk-epil SkinSpa Premium Edition и Beauty Edition се предлагат със звукова ексфолираща четка за допълнителен блясък на кожата.

Ползите от епилацията, ексфолиацията и почистването на лицето са неоспорими. Сега за пръв път Braun съчетава удобно трите козметични процедури във фантастичен комплект, който осигурява резултати като след посещение на козметичен салон, при това без да напускате дома си.

Характеристики и предимства, които помагат на жените да постигнат изящна кожа:

• Звукова технология: ексфолиращата четка SkinSpa работи с над 3 000 микро пулсации в минута, които премахват мъртвите клетки и правят кожата по-здрава и сияйна

• Дизайн на главата на четката: със своите 50 mm, главата на четката може да се извива до 27 градуса, което позволява по-добро следване на извивките на женското тяло.

• Специален влакнест дизайн на четката: ексфолиращата четка се състои от 10,000 тънки влакънца, които нежно изчистват мъртвата кожа и стимулират възстановяването на горния слой:

– Влакънцата са разположени на две височини за по-добро следване на контура на тялото и разнасяне на душ гела.

– Налични са три различни краища на влакънцата, които позволяват комбинация на по-твърд с по-нежен масаж за по-добро ексфолиране.

• Кръгово люлеещо се движение: със своето люлеещо движение, ексфолиращата четка SkinSpa имитира движенията на ексфолиращ масаж.

• Влажно или сухо: Braun Silk-epil SkinSpa е безжичен и създаден специално за използване във вана или под душа за още по-омекотяващо изживяване.

• Бързи настройки: избор между две скорости, които персонализират изживяването, както при ексфолиране, така и при епилация.

Четка Braun Silk-epil за почистване на лицето


Почистващата четка за лице на Braun е ново попълнение в серията Braun Beauty, което осигурява на дамите още по-сияен вид. Правилният подход при почистването е първата стъпка към красивата кожа, както и важна основа за ефективна ежедневна грижа.

Четката за лице включва характеристики, които осигуряват значителни предимства при почистването и ексфолирането на кожата, като я оставят свежа, сияйна и чиста:

• Почистване на порите в дълбочина: само за една минута четката премахва грим и мръсотия от T-зоната на лицето, брадичката и бузите до шест пъти по-добре, отколкото механичното почистване с ръка.

• Подготовка за овлажняване: четката помага на кожата да абсорбира 30% повече от съставките при овлажняващи процедури.

• Масаж с микро влакънца: 60 000 микро докосвания в секунда осигуряват нежно ексфолиране на кожата.

1 До шест пъти по-добро представяне спрямо механичното изчистване с гел за отмиване.

Предимства:

• Кожата е по-нежна и изящна.

• Овлажняващите процедури са по-успешни, защото кожата абсорбира с 30% повече от съставките.

• Тенът е видимо изчистен.

Четката за лице служи като мънички ръце и пръсти, които почистват на по-дълбоки места, недостижими за нас. Макро контурите на фините линии могат да задържат грим и мръсотия. Паралелно с тях микро контурите, сред които са порите и твърдите повърхности, предизвикани от кожните клетки, задържат прах и пот.

Структурните форми на назолабиалната гънка и носният контур също задържат прах и правят достигането до контура на лицето по-трудно.

Четката за лице се справя с това чрез:

• 94 индивидуални снопчета влакна, които достигат до труднодостъпни места

• 10 000 отделни влакънца, почти толкова малки, колкото порите на кожата (0.08 mm на 0.09 mm), позволяват по-дълбоко почистване в сравнение с механичните продукти. Влакнестите пръстчета достигат по-дълбоко в текстурата на кожата и осигуряват ефективно почистване и ексфолиране. Лесна за употреба четка, която е създадена с мисъл за жените.

• Дръжка с мек захват: създадена, за да пасне на контурите на женската ръка и да предпази четката от изплъзване в мивката или под душа.

• Две скорости: бавна и бърза, които позволяват да нагласиш масажа в зависимост от предпочитанията и чувствителността на кожата ти.

• Резервни четчици: налични са отделно и следва да се сменят на всеки три месеца за максимални резултати.

• За чувствителна кожа: удачна за употреба върху всякакъв вид кожа, включително и чувствителна.

• Гъвкава: можеш да я използваш с вода или почистващ препарат, като за оптимален резултат е по-добре да използваш специален гел.

• Зареждане с батерии: две батерии, тип AA са включени в комплекта.

• Подходяща за употреба под душа.

• Лесна за почистване: просто изплакваш с топла вода след употреба.

Коментирай
Свободно време