Здраве и красота

Натуралната козметика – грижа за красотата и здравето на кожата

Вдъхновена от повелите на Хипократ

13.09.2014г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

На изискано парти, в невероятна обстановка и под въздействието на магията на природата, бе представен един от водещите луксозни брандове на природната гръцка козметика Apivita, която вече се предлага и на българския пазар. Марката има 35-годишна история.

През далечната 1979 година Никос и Ники Куциана създават своя първи натурален продукт, комбинирайки прополис, мед, пчелно млечице, растителни екстракти и етерични масла. И до днес мисията на големия екип от професионалисти, които стоят зад името на натуралната козметика е тя да продължава да бъде натурална, ефективна и холистична.

Името Apivita произлиза от латинската дума „апис“ (пчела) и „вита“ (живот), което означава животът на пчелите. Логото на марката е вдъхновено от „Пчелите от Малиа“, уникално минойско златно бижу, създадено в средата на Бронзовата ера (около 1700 г. пр. н. е.), символизиращо плодородието и хармонията.

Какво прави тази козметика наистина невероятна и защо трябва да и се доверите?

Компанията произвежда козметика от пчелни продукти и растения, присъщи за природата в Гърция, без парабени. Пчелите и растенията се отглеждат с местни, органични ресурси, управлявани с уважение към природата, биоразнообразието и устойчивото развитие на планетата. Всеки един продукт е плод на продължителни изследвания.

Иновациите са един от елементите в ДНК-то на марката. Компанията се фокусира върху създаването на стандартизирани екстракти с висока биологична стойност и концентрация на активни съставки, разработени от органични, сертифицирани растения и природосъобразни разтворители.

Клиентите могат да избират от една богата гама от над 300 продукта за грижа за косата, лицето и тялото, слънцезащитни продукти, продукти против косопад, козметика за бебета и деца, козметика за мъже и много други, които са с клинично доказана ефикасност.

Свързани статии

Марката предлага и иновативни спа терапии, базиращи се на философията на Хипократ, есенциалните масла и средиземноморската диета. Продуктите съдържащи прополис, пчелно млечице и незаменими уханни билки покориха световни пазари, като тези в Япония, Испания, Гърция, Великобритания, Украйна и други.

У нас може да закупите от тази невероятна натурална козметика в аптечната мрежа. Не пропускайте да се докоснете до природата. Преоткрийте красотата и здравето на вашата кожа. Погрижете се за вашето семейство.

Веднъж докоснали се до натуралната козметика, всеки път, когато я използвате ще се докосвате до силата на природата.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Poli ( преди 9 години )
Страхотна козметика! Пробвала съм няколко от техните продукти и останах много доволна! Сега смятам да си взема крема за околоочен контур и устни, защото моя близка ми го препоръча. Надявам се да има същия резултат както и нощния крем против бръчки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Vqra ( преди 9 години )
много хубава козметика. ползвала съм техен шампоан, а сега ползвам и маските им за лице, чудесни са!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар