Здраве и красота

Мая и Крум Савови се подложиха на древен тайландски масаж

Двойката бе почетен гост на бюти събитие

06.10.2014г. / 12 09ч.
Михаела Лазарова
Мая и Крум Савови.

Мая и Крум Савови.

На 2 октомври с шумно парти постави своето ново начало иновативният център по естетика Persona. На изисканото събитие специални гости бяха едни от най-популярните лица на българския шоубизнес като Мая и Крум Савови, диджей Дамян и Ваня, Мисис България Йордана Димитрова и други.

Във всеки кът на салона професионалисти от екипа демонстрираха по една иновативна процедура. Мая и Крум Савови първи изпробваха процедури за здраве и красота, които за първи път стъпват на българска земя.

Звездната двойка, която бе и почетен гост на откриващото събитие, се подложи на тайландски масаж на стъпалата Ван Хо по името на тайландския манастир, където техниката се практикува и преподава. Специална техника, която лекува главоболие, болки в ставите и гърба, тонизира, повишава имунитета, подобрява кръвообращението. „Невероятно е! Никога не съм се чувствала толкова добре – релаксирана и отпочинала, след тежък ден! Наистина чувството е сякаш летиш. Усещането е за лекота. Много ме тонизира, не очаквах“, каза Мая.

Всички гости на откриването имаха възможността да се възползват от иновативните услуги на центъра напълно безплатно. Голям интерес предизвикаха терапиите за лице Hydrafacial и Intraceuticals.

Intraceuricals е процедура за по-млада и сияйна кожа на лицето. Безиглена мезотерапия, напълно безопасна и безболезнена. Хидратира в дълбочина, насища кожата с хиалуронова киселина и 18 природни съставки, които се борят с различните проблеми на кожата, като сухота, дехидратация, акне, петна, бръчки, излишно омазняване.

Терапията използва серуми с изключително малка молекула, създадени на базата на нанотехнологията. Благодарение на малката си молекула и кислород под хипербариково налягане съставките на серумите проникват възможно най-дълбоко в кожата и я подмладяват отвътре. Нещо, което нито един крем не може да постигне.

„Сияйна кожа, свежест, мекота, видима промяна на кожата. Не мога да повярвам колко бързо и осезаемо ми се промени кожата веднага след процедурите“, каза Анна Банова, една от гостенките на откриването, която лично се убеди в ефикасността на процедурата.

Дамите побързаха да се възползват и да почистят лицето си бързо и безболезнено с Hydrafacial. Само за 30 минути апаратът ексфолира, екстрадира черните точки и комедоните, хидратира кожата в дълбочина.

Без болка, без дискомфорт или зачервявания. Той помага за лечението на акнето и заличава следите на времето по лицето. Процедурите с апарата са комплексна грижа за по-чиста и по-здрава кожа на лицето и тялото.

В кабинета за масаж кинезитерапевтите показаха релаксиращите способности на масажа с камъни. Те разказаха и за другите видове лечебни масажи, които се предлагат за първи път в България, като масажът с мед, който има ефект на естествена ексфолиация.

Прониквайки дълбоко в кожата, медът абсорбира всички токсини. Масажът с мед е много ефективен при превенцията или лечението на вегетативно-съдовата система, при понижен имунитет, при лечение от продължителна пневмония и бронхит.

Масажът с мед възстановява ставите, лекува и болки в долната част на гърба. Масаж с шоколад също е нещо съвсем ново за България и е истинско удоволствие и наслада за тялото и сетивата. Той намалява нивото на стреса, създава вътрешно усещане за хармония и комфорт, помага за преодоляване на депресията.

Специалистите разказаха и защо масажите са полезни за бременните жени. Центърът е разработил специална програма за здраве и красота по време на бременността. Масажите за бременни успокояват напрежението в ставите и таза и подобряват храненето на плода в утробата.

Свързани статии

Също така помагат на организма да се подготви за процеса на раждане. Сред иновативните процедури за тяло беше демонстрирана и процедура за извайване на тялото и премахване на целулит Icoone.

Апаратът редуцира целулита и мастни натрупвания по ханша, корема, краката, дори и по вътрешността на бедрата. Този апарат съчетава както козметични процедури, така и медицински. Той е единственият на пазара, който разполага с програми за бременни жени – за премахване на целулит и отоци по тялото, а също така има и специална програма за спортисти.

В края на вечерта, всеки гост получи и комплимент под формата на малка торбичка с висок клас бутикова козметика, която може да бъде закупена в центъра за красота.

Коментирай