Здраве и красота

Натурална козметика от ново поколение забавя стареенето на кожата

Открийте силата на минералите от Мъртво море

07.11.2014г. / 16 26ч.
Михаела Лазарова
Натурална козметика от ново поколение забавя стареенето на кожата

На стилно парти и в компанията на изискани гости, бе представен новият лидер в България на натуралната козметика Premier By Dead Sea. Премиерата на уникалните по рода си продукти от Мъртво море, показа грижа за лице и тяло, на която трудно може да се устои.

Официален гост на вечерта бе Ели Бен Харуш – вицепрезидент за Европа на Премиер Гратиер Европа. Вечерта бе открита от невероятната Госпожа Ива Василева, която е представител на марката за България.

Философията на Dead Sea Premier свързва заедно два елемента – славната мъдрост на природата и напредналите научни технологии. Хармония между натурални растителни екстракти и минерали от Мъртво море, чрез използване на патентованата и най-модерна технология.

Всичко това създава една луксозна, ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-добрата ви представа за красива кожа. Марката предлага богата гама продукти за грижа за лице, грижа за тяло, ръце и скалп, както и мъжка серия.

Продуктите не съдържат парабени и са хипоалергенни. Уникалните формули са водени от вечното търсене на най-напредналите и мощни естествени съставки срещу стареене.

В активната комбинация от съставки всяка една от тях допълва другите, за постигането на една безпрецедентна сила срещу стареенето на кожата.

Свързани статии

Мъртво море е едно от природните чудеса на света. Сформирано е в продължение на милиони години в най-ниската точка на земята -1378 фута под морското равнище.

Това уникално географско явление често се представя като най-големият природен спа център в света.

Днес, това богато на минерали море (като магнезий, калций, силиций, натрий, калий) ни подарява своите природни елементи, терапевтични и лечебни сили, които високотехнологичните научни процеси превръщат в козметичните продукти като най-доброто постижение. Открийте мъдростта на природата.

Коментирай