Здраве и красота

Прически, с които ще изглеждате по-млади

Бъдете забележителни

13.11.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Добре оформената прическа винаги прави впечатление. Но понякога тя е тази, която може да ни кара да изглеждаме по-стари и скучни. Споделяме няколко свежи предложения, които да пробвате. С тях не само ще промените визията си, но и ще изглеждате по-млади.

Секси, меки и небрежни вълни в косите. Това е не само бърз вариант да оформите вашата прическа в дните, в които не разполагате с време, но и определено ще ви подмлади. Ако обмисляте промяна в цвета на косата, добавете карамелени или медени нюанси. Вълните в косите лесно ще оформите с преса или маша за коса.

Кокът определено е една от най-любимите прически на дамите, без значение дали отиват на парти или като част от ежедневната визия. За да изглеждате не само привлекателни, но и по-млади, оформете косата в небрежен кок. Ако е прекалено стегнат, с помощта на пръстите леко отпуснете кичурите коса.

Прическата на Гуинет е за онези от вас, които обичат идеално правите коси. Линията на косата й е перфектно права, без стърчащи косъмчета. Тази прическа може да ви даде една нова визия, но изисква повече време, за да постигнете този перфектен вид.

Ако сте били подстригани на каре или косата ви е с дължина малко над раменете, добавете няколко небрежни къдрици.

Свързани статии

Пътя оформете по средата или леко встрани и не забравяйте да добавите красива шнола с повече камъни.

Ако сте отегчени от прическата си, но искате да запазите нейната дължина, защо не пробвате нещо по-различно. Направете си бретон. Такъв, който да е по-дълбок, идеално прав, асиметричен, малко по-дълъг, за да слива нежно с останалата коса и т. н. Това определено ще освежи и подмлади визията ви.

Секси, небрежно и излъчване на Лолита. Ефектна и лесна за оформяне прическа, с която да привлечете вниманието към себе си.

Снимки: Reuters

Коментирай