Здраве и красота

Как да изместите акцента от бръчките?

Лесни и ефикасни трикове за измама

15.01.2015г. / 10 40ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Напредването на годините и белезите на времето върху лицето са процеси, чието спиране или поне ефективно и дълготрайно забавяне все още не е измислено.

Много голяма част от жените всекидневно се стремят да прикрият и най-малката бръчица върху своето лице, приемайки я за еднозначен белег за старост.

Предпочитаме да вярваме в това, че всяка една бръчка се е появила в следствие на невероятен спомен, научен урок или много поводи за усмивки.

Независимо от начина, по който възприемате произхода на своите бръчки, добре е да запазим младежкия си вид за една идея по-дълго време.

Именно затова предлагаме лесни и бързи трикове, с които да прикриете годините.

Свързани статии

Хубава усмивка

Усмивката е най-лесният начин да внесете настроение и да промените цялостното си излъчване. Един от моментите, които са способни да развалят този прекрасен израз на щастие са оцветените зъби или петната по тях.

Инвестирайте в избелващи терапии, с които да върнете с няколко години назад лицето си. Посетете личния си зъболекар, за да ви посъветва с какво е добре да третирате своите зъби. Хубавата усмивка винаги ни кара да изглеждаме по-млади.

Красива прическа

Едно от многото качества на жените е умението да изместват акцента и центъра на внимание върху предимствата, измествайки го от недостатъците. Лесен начин да постигнете това е като смените прическата.

Най-подходящото време за нов стил е точно сега, а можете да се възползвате смело и от нов цвят. Една осезаема промяна директно отмества погледа на другите – лесен начин да не забележат малките бръчици е оставянето на бретон.

Нова форма на веждите

Промяната в „рамката на очите“ е способна до такава степен да промени начина, по който изглеждате, че абсолютно играе ролята на естествен лифтинг. Консултирайте се със специалист и сменете любимата си форма с друга такава, която не по-малко ще ви отива.

След като вече сте сменили визията си, добре е да не забравите да попитате как точно да поддържате своите вежди, за да запазите желания ефект за по-дълго време.

Коментирай